Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είναι σίγουρο ότι η Βίκυ Καγιά είναι στο GNTM»

«Βόμβα» μεγατόνων για το ριάλιτι μοντέλων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είναι σίγουρο ότι η Βίκυ Καγιά είναι στο GNTM»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε, αφού, σύμφωνα με ρεπορτάζ της, δεν είναι σίγουρο πως η Βίκυ Καγιά βρίσκεται στο τρίτο κύκλο του GNTM στη θέση του κριτή.

Αρχικά προβλήθηκαν οι δηλώσεις της παρουσιάστριας- μοντέλου όπως, μιλώντας στην κάμερα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πόσες εκπομπές να κάνω; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα για να σας πω. Η ζωή μας έχει δείξει ότι όταν κάνουμε όνειρα, ο θεός γελάει».

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την Βίκυ Καγιά και το GNTM

Αφού έγινε η προβολή του βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου, αποκάλυψε: «Θέλω να σας πω κάτι, είναι δικό μου το ρεπορτάζ και το χρεώνομαι εγώ. Δεν είναι σίγουρο ότι η Βίκυ Καγιά είναι στο GNTM. Δεν έχει να κάνει με το Star, παραμένει στο Star, αλλά από δική της πρόθεση μπορεί να ζητήσει από το κανάλι να κάνει το Dancing with the Stars μαζί με το Shopping Star».

Ξεκινούν οι προετοιμασίες του GNTM

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες η δημιουργική ομάδα της παραγωγής του GNTM ξεκίνησε τις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε μέσα στους επόμενους μήνες να αρχίσουν τα γυρίσματα του 4ου κύκλου.

Όπως γράφεται μάλιστα, αποφασίστηκε να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου top model της Ελλάδας και αγόρια και κορίτσια όπως έχουμε ήδη δει από τον 3ο κύκλο που κέρδισε ο Ηρακλής.

Όσον αφορά τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Ωστόσο, επιθυμία των υπευθύνων του σταθμού καθώς και των προσώπων που την αποτελούσαν πέρυσι, δηλαδή της Βίκυς Καγιά, του Αγγελου Μπράτη, της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Δημήτρη Σκουλού, είναι να συνεχίσουν κανονικά, γράφει δημοσίευμα του Mytv.

STAR GNTM