STAR: Ξεκινούν οι προετοιμασίες του GNTM

Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός θέλουν να είναι πάλι κριτές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
STAR: Ξεκινούν οι προετοιμασίες του GNTM

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες η δημιουργική ομάδα της παραγωγής του GNTM ξεκίνησε τις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε μέσα στους επόμενους μήνες να αρχίσουν τα γυρίσματα του 4ου κύκλου.

Όπως γράφεται μάλιστα, αποφασίστηκε να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου top model της Ελλάδας και αγόρια και κορίτσια όπως έχουμε ήδη δει από τον 3ο κύκλο που κέρδισε ο Ηρακλής.

Όσον αφορά τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Ωστόσο, επιθυμία των υπευθύνων του σταθμού καθώς και των προσώπων που την αποτελούσαν πέρυσι, δηλαδή της Βίκυς Καγιά, του Αγγελου Μπράτη, της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Δημήτρη Σκουλού, είναι να συνεχίσουν κανονικά, γράφει δημοσίευμα του Mytv.

STAR GNTM

Δημήτρης Σκουλός: «Θα διάλεγα τη φετινή επιτροπή του GNTM»

Ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε χθες βράδυ στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει αν προτιμά την κριτική επιτροπή του GNTM με ή χωρίς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με τον φωτογράφο να ξεκαθαρίζει πως θα διάλεγε την φετινή ομάδα.

Οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στο επίμαχο θέμα που βρισκόταν φέτος γύρω από το GNTM.

Ο φωτογράφος ξεκαθάρισε πως τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι φίλες του και πως δεν θέλει να διαλέξει ανάμεσά τους.

Δημήτρης Σκουλός GNTM

Ο Δημήτρης Σκουλός απάντησε: «Όχι δεν είναι ούτε καλύτερη, ούτε χειρότερη η φετινή κριτική επιτροπή. Η Ηλιάνα είναι ένα πολύ λαμπερό κορίτσι, μια κούκλα, ακομπλεξάριστη. Και οι δύο είναι φίλες μου. Μη με βάλετε να κρίνω. Αν με έβαζαν να διαλέξω μια από τις δύο κριτικές επιτροπές για το GNTM θα έλεγα ότι μου αρέσει η φετινή επιτροπή. Όχι λόγω της έλλειψης της Ηλιάνας, αλλά γιατί ήμασταν όλοι πιο λυμένοι και πιο έμπειροι».