Ηρακλής Τσουζίνοφ: Που θα ξοδέψει τα 50.000 ευρώ που πήρε από το GNTM 3

Οι δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηρακλής Τσουζίνοφ: Που θα ξοδέψει τα 50.000 ευρώ που πήρε από το GNTM 3

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο μεγάλος νικητής του GNTM 3, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Σάσα Σταμάτη για το Secret των παραπολιτικών αποκάλυψε τι σκέφτεται να κάνει τα 50.000 ευρώ που έλαβε από το show,

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου», αναφέρει, ενώ όσον αφορά το έπαθλο των 50.000 ευρώ αποκαλύπτει ότι είναι νωρίς για να δει τι θα κάνει τα χρήματα. Ωστόσο, θέλει να βοηθήσει. «Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω τα χρήματα, σίγουρα όμως θέλω να βοηθήσω».

Προσφάτως και η νικήτρια του άλλου ριάλιτι που απασχόλησε πολύ φέτος το τηλεοπτικό κοινό, Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, αποκάλυψε τι θα κάνει το δικό της χρηματικό έπαθλο που ανέρχεται σε 100,000 ευρώ. Διαβάστε εδώ.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Ηρακλή μετά το GNTM 3

Τα τέσσερα επίδοξα μοντέλα του GNTM 3, Ηρακλής, Εμμάνουελ, Αιμιλιάνο και Σήφης ετοιμάζουν την δίκη τους επιχείρηση με την σφραγίδα του «Campaign Room»!

Μια ανάσα μετά τον τελικό του GNTM τα 4 αγόρια αποκάλυψαν πως πρόκειται να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση που φυσικά σχετίζεται με το κομμάτι της μόδας.

Το πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, έγινε γνωστό μέσα από την Φωλιά των Κου-Κου ότι ετοιμάζουν τη δική τους σειρά ρούχων η οποία θα ονομάζεται “Campaign room” ενώ στην ίδια εκπομπή βρέθηκε και η Παρασκευή η οποία εξομολογήθηκε πως έχει βιώσει ρατσισμό.

Μάλιστα, τα 4 αγόρια αποκάλυψαν πως και θα σχεδιάζουν τα ρούχα που θα κυκλοφορούν αλλά και θα τα διαφημίζουν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω