Χάρης Σώζος: «Ξύπνησα ξαπλωμένος στο έδαφος με πόνους, είχα έξι σπασμένα πλευρά και είχε τρυπήσει ο πνεύμονας»

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του αναφορικά με το πρόσφατο τροχαίο που είχε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χάρης Σώζος: «Ξύπνησα ξαπλωμένος στο έδαφος με πόνους, είχα έξι σπασμένα πλευρά και είχε τρυπήσει ο πνεύμονας»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Χάρης Σώζος μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται και στη Ναταλία Αργυράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόσφατο ατύχημα του που είχε με την μηχανή.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησες επίσης και για την σειρά Άγριες Μέλισσες που συμμετέχει αλλά και για στον ρόλο του Θέμελη που ενσαρκώνει.

Οι δηλώσεις του Χάρη Σώζου

«Ο Θέμελης συζητιέται ακόμα στις Άγριες Μέλισσες γιατί ψάχνουν να βρουν το δολοφόνο του. Καλά του έκαναν έπρεπε να πεθάνει. Παρ΄ ότι ο ρόλος μου είναι αρνητικός, ο κόσμος με προσέγγισε με αγάπη. Τους εντυπωσίασε το κακό. Εγώ δεν κωμικός ηθοποιός. Είμαι δραματικός Έχω ευχαριστηθεί τα λάθη μου. Δεν έχω μετανιώσει.

Είμαι περήφανος για τον γιο μου. Επειδή στην αρχή δε μου μίλαγε πίστευα ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Ανακουφίστηκα όταν είδα ότι δεν θέλει… Βέβαια μετά ασχολήθηκε με τη μουσική. Την κόρη μου την χάρηκα περισσότερο από τον γιο μου γιατί εκείνον τον έκανα σε νεαρή ηλικία. Η κόρη μου θέλει να γίνει ηθοποιός. Της το έχω απαγορεύσει. Της λέω θα σε κρεμάσω ανάποδα!

Παραμένω μηχανόβιος παρά το ατύχημα που είχα. Πιο προσεκτικά. Η μηχανή για μένα, είναι ελευθερία και ζωή. Το ατύχημα δεν το κατάλαβα. Ξύπνησα ξαπλωμένος στο έδαφος με πόνους. Είχα έξι σπασμένα πλευρά και είχε τρυπήσει ο πνεύμονας. Τώρα φοβάμαι όταν οδηγώ».

Χάρης Σώζος για το ατύχημα

«Αν δεν υπήρχε το ατύχημα μπορεί να πήγαινε παραπάνω ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Χάρης Σώζος μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε καθώς και στη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, η οποία θα είχε παραταθεί αν δεν υπήρχε το τροχαίο.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως τα πράγματα με το ατύχημά του θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει αν τελικά ο χαρακτήρας του θα βρει δικαίωση στις Άγριες Μέλισσες.

«Ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες ήταν για συγκεκριμένα επεισόδια. Βέβαια, αν δεν υπήρχε το ατύχημα, μπορεί να πήγαιναν και παραπάνω. Δεν ξέρω αν θα βρει δικαίωση ο Θέμελης, δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό των συγγραφέων.

Είχα ένα τροχαίο, ευτυχώς είμαι αρκετά καλά τώρα, είμαι στη φάση της ανάρρωσης και είναι ίσως αυτό που θα ευχόμουν να πάθω σε ένα ατύχημα, να είναι τόσο ελαφριά τα συμπτώματα. Έσπασα 6 πλευρά, τρύπησε λίγο ο πνεύμονας, αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Ευχαριστώ τον Θεό που σώθηκα», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σώζος.