Έλενα Τσαγκρινού: «Με τον Mike δε βρισκόμαστε, λόγω κορωνοϊού δεν μπορούμε να είμαστε στον ίδιο χώρο»

«Εγώ φοβήθηκα πολύ για αυτόν, αλλά δεν το έδειξα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Τσαγκρινού: «Με τον Mike δε βρισκόμαστε, λόγω κορωνοϊού δεν μπορούμε να είμαστε στον ίδιο χώρο»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Έλενα Τσαγκρινού βρέθηκε καλεσμένη στο Dot. το μεσημέρι της Κυριακής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αγαπημένο της, Mike.

Η δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκάλεσε το τραγούδι της για την Eurovision αλλά και την αγωνία που έχει για τον μουσικό διαγωνισμό. H Έλενα επίσης αποκάλυψε πως οι δυο τους δεν μένουν μαζί γιατί ο Mike ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Οι δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού

«Με τον Mike είμαστε 4 χρόνια μαζί. Μιχάλη τον λέω. Το καταλαβαίνω με τα χρόνια πως μοιάζουμε. Μου αρέσει η σταθερότητα, είμαι πολύ καλά με τον Μιχάλη. Με τον Mike δε βρισκόμαστε. Όταν τον βλέπω, φοράει τη μάσκα του και φοράω τη μάσκα μου. Λόγω Covid δε μπορούμε να είμαστε μαζί στον ίδιο χώρο, γιατί είναι ευπαθή ομάδα.

Είναι λίγο άσχημο αυτό και για τους δυο μας. Δεν ευχαριστιόμαστε το ότι είμαστε χώρια. Οπότε είναι μια περίοδος δουλειάς. Δε θα έρθει μαζί μου στη Eurovision. Εγώ φοβήθηκα πολύ για αυτόν, αλλά δεν το έδειξα. Μόλις τελείωσε όλο αυτό καταλάβαμε πως ήταν τεράστιο».

Mike: Θα παντρευτεί τελικά με την Έλενα Τσαγκρινού;

Ο Mike βρέθηκε καλεσμένος στο After Dark και μέσα σε όλα μίλησε για την σχέση του με την Έλενα Τσαγκρινού αλλά και για το ενδεχόμενο του γάμου.

Ο δημοφιλής ράπερ που πέρασε και μια δύσκολη περιπέτεια με τον καρκίνο, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση με την τραγουδίστρια εδώ και 3 χρόνια και πως είναι πολύ μικροί ακόμη για να κάνουν το επόμενο βήμα.

Mike για γάμο με Έλενα Τσαγκρινού

Ωστόσο, όταν στριμώχτηκε από τον Θέμη Γεωργαντά, αποκάλυψε ότι έχουν πει πως αν σε κάποια χρόνια από τώρα είναι καλά και ευτυχισμένοι μαζί, θα προχωρήσουν σε γάμο.