Πάνος Μουζουράκης: «Είμαι 41 και έχω περάσει πάρα πολύ ωραία, δεν θέλω παραπάνω ευθύνες»

Απάντησε στο ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Μουζουράκης: «Είμαι 41 και έχω περάσει πάρα πολύ ωραία, δεν θέλω παραπάνω ευθύνες»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην κάμερα του Καλύτερα Δεν Γίνεται και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και μίλησε για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια.

Ο γνωστός τραγουδιστής που ζει τον απόλυτο έρωτα με την νέα του σύντροφο, δήλωσε πως του αρέσει που δεν έχει παραπάνω ευθύνες, τις οποίες φέρνουν τα παιδιά.

Οι δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη

«Μπορεί να έχει το ματαιόδοξο να αφήσεις κάτι πίσω αλλά από την στιγμή που δεν έχω παιδιά, ας μείνουν τα τραγούδια μου πίσω και να μην ξεχαστώ. Τώρα για οικογένεια σκέφτομαι ότι είμαι 41 στα 42 κι έχω περάσει πάρα πολύ ωραία και δεν θέλω παραπάνω ευθύνες.

Επίσης έχω μια θεωρία ότι για να κλείσεις εδώ πάνω τον κύκλο σου, πρέπει να έχεις κλείσει όλες τις δουλειές σου εδώ πίσω. Αν έχεις παιδιά, πρέπει να τα περιμένεις. Ο πατέρας μου, ο οποίος δεν γνώρισε ποτέ την μητέρα του και την έχασε στη γέννα, η τελευταία λέξη που είπε ήταν μαμά. Φαντάστηκα εκείνη την στιγμή ότι πραγματικά την είδε κι ήρθε να τον πάρει. Προσπαθώ όμως να βοηθήσω τα παιδιά που είχα φέτος στην ομάδα μου στο The Voice.»

Πάνος Μουζουράκης για οικογένεια

«Στα 14 μου ένας μπάρμπας με έβαλε στο αμάξι και με πήγε στο δάσος»

Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, όπου ήταν άκρως αποκαλυπτικός. Ενώ, εξομολογήθηκε πως στα 14 του είχε μια κακή εμπειρία, την οποία μέχρι τα 23 δεν είχε εξομολογηθεί πουθενά.

Ο τραγουδιστής σε ερώτηση για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας απάντησε με στίχους από τα τραγούδια του.

«Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλό μου και να αρχίσω να δείχνω. Όταν σηκώσεις ένα δάχτυλο, τα άλλα τρία δείχνουν εσένα. Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Είναι πολύς ο κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο, όχι μόνο στον χώρο του θεάματος.

Μιλάμε για τον θείο, μιλάμε για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 και μέχρι τα 23 δεν την είχα πει ούτε στη μάνα μου. Να βγούμε να μιλήσουμε και να σταματήσει αυτή η κακιά συνήθεια. Δεν μπορούμε να κάνουμε ότι συμβαίνει μόνο στον χώρο του θεάτρου», αποκάλυψε.

Να σημειώσουμε πως ο Πάνος Μουζουράκης είχε βρεθεί καλεσμένος στο γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και είχε κάνει το απίστευτο...