Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Άγριος χωρισμός για τη Νανά Παλαιτσάκη και τον Βασίλη Μιχαλόπουλο

Τα εξώδικα, οι µηνύσεις εκατέρωθεν, τα αυτόφωρα και η νοσηλεία στο νοσοκοµείο

Άγριος χωρισμός για τη Νανά Παλαιτσάκη και τον Βασίλη Μιχαλόπουλο
News 19.04.2021 10:04
Από Ελένη Ζουγανέλη

Άγριος είναι ο χωρισμός της Νανάς Παλαιτσάκη και του Βασίλη Μιχόπουλου, που μέχρι πρότινος ζούσαν έναν όμορφο έρωτα. Ο έρωτας τους ωστόσο αυτός, οδηγείται στα δικαστήρια.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ του Στάθη Μπαλτά στην εφημερίδα Μπαμ, η δημοσιογράγος µέσω εξωδίκων αλλά και μήνυσης που κατέθεσε εγκαλεί τον Μιχαλόπουλο για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Από την πλευρά του ωστόσο εκείνος, κάνει λόγο για σκηνοθετηµένες συκοφαντίες, υποστηρίζοντας ότι η πρώην εκδότρια δεν µπόρεσε να αντέξει τον χωρισµό. Ενώ, χαρακτηρίζει µεθοδευµένη την εισαγωγή της στο νοσοκομείο το περασμένο Σαββατοκύριακο, γιατί ήθελε να αποφύγει το αυτόφωρο. Μάλιστα, καταγγέλλει πως την του επέστρεψε τα αντικείµενα του µε τσιγγάνους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Μπαμ η Νανά Παλαιτσάκη υπέβαλε στις Αρχές τρεις µηνύσεις κατά του Βασίλη Μιχαλόπουλου, µία στις 6 και δύο στις 9 Απριλίου. Σε αυτές υποστηρίζει πως την ακοποιούσε τόσο λεκτικά όσο και σωµατικά

Αυτά επισημαίνει η Νανά Παλαιτσάκη στην μήνυση της κατά του Βασίλη Μιχαλόπουλου

«Σήµερα, 9 Απριλίου, γύρω στις 15:00, ενώ βρισκόµουν στο γραφείο µου στο Μαρούσι και είχα επιστρέψει από τον εµβολιασµό µου κατά της COVID-19, ενώ µιλούσα στο τηλέφωνο µε την ξαδέρφη µου που ήθελε να µάθει για την κατάσταση της υγείας µου, όρµησε στο γραφείο µου ο Βασίλης Μιχαλόπουλος κρατώντας το εξώδικο το οποίο του επιδόθηκε µετά τη µήνυση που είχε προηγηθεί και µου είπε επί λέξει “Αυτό καρ…α έπρεπε να το στείλεις στο κανάλι και όχι στο σπίτι µου, µέχρι τη ∆ευτέρα θα σε καθαρίσω”.

Στη συνέχεια έφυγε, κλειδώθηκα στο γραφείο και άρχισα να καλώ επανειληµµένα την Άµεση ∆ράση µε κλήσεις που µπορούν να ελεγχθούν.

Η πράξη του αυτή µου προκάλεσε έντονο τρόµο και ανησυχία καθώς υπάρχουν κατά συρροή απειλές εκ µέρους του για τη σωµατική µου ακεραιότητα και συκοφαντικές αναρτήσεις από µέρους του, όπως και συνεχιζόµενα µηνύµατα, τηλεφωνήµατα και πληροφορίες εντελώς ψευδείς και ανυπόστατες, τις οποίες χρησιµοποιεί σε όλον τον κοινωνικό µου περίγυρο λέγοντας ότι είµαι ψυχικά διαταραγµένη» επισηµαίνει στη µήνυσή της.

Νανά Παλαιτσάκη Βασίλης Μιχαλόπουλος διαζύγιο


Επίσης, παρέδωσε στις Αρχές αντίγραφα δηµοσιεύσεων του Βασίλη Μιχαλόπουλου στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρονται στην ίδια, ενώ στα συνηµµένα συµπεριέλαβε συνοµιλίες τους, στις οποίες ο πρώην σύντροφός της εµφανίζεται να την απειλεί ότι θα δημοσιεύσει γυµνές φωτογραφίες τους .

Όπως αποκάλυψε η Νανά Παλαιτσάκη, τον τελευταίο καιρό η ένταση των επιθέσεων του και των χαρακτηρισµών προς την ίδια κλιµακωνόταν. «Θα σε ξεβρακώσω στο κανάλι», «τόλµα να ανέβεις στο γραφείο και θα δεις τι θα πάθεις», «θα σε κλειδώσω κάτω στο υπόγειο µε τα σκυλιά για να µη βγεις να κάνεις δελτίο το ΣΚ» ήταν µερικές από τις φράσεις που επικαλέστηκε.

Επίσης, ο Βασίλης Μιχαλόπουλος φέρεται να της είπε, ορµώµενος από ένα δηµοσίευµα κατά του ∆ηµήτρη Κουφοντίνα που είχε γράψει στα «Αποκαλυπτικά»: «σε λίγο θα σε βρουν -επειδή είσαι µια εκδότρια του κωλ…- µε µια σφαίρα στο κεφάλι και άντε να αποδείξεις ότι δεν είναι από την παρέα του Κουφοντίνα».

Η σύλληψη του Βασίλη Μιχαλόπουλου

Το Σάββατο 10/4 ο πρώην σύντροφος της συνελήφθη και στο πλαίσιο της εξέτασής του από τους αστυνοµικούς επισήµανε πως ό,τι έχει να πει θα το πει στον Εισαγγελέα. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και περιµένει να οριστεί δικάσιµος προκειµένου να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τα επίδικα γεγονότα.

Ο Βασίλης Μιχόπουλος, υποστηρίζει ότι ουδέποτε εξύβρισε και άσκησε βία στην Νανά Παλαιτσάκη, αλλά και ότι η δηµοσιογράφος τον εκδικείται επειδή, εκείνος έδωσε τέλος στη σχέση τους.

Μάλιστα, µε τη σειρά του υπέβαλε µήνυση στην Παλαιτσάκη για συκοφαντική δυσφήµιση και φέρεται να επιβεβαιώνει ότι επισκέφθηκε το γραφείο της, κρατώντας στα χέρια του το εξώδικο, ζητώντας από εκείνη εξηγήσεις για το γεγονός ότι η δεύτερη εις βάρος του µήνυση επιδόθηκε στη διεύθυνση της µητέρας του, η οποία αντιµετωπίζει σοβαρά προβλήµατα υγείας.

«Ζω πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ποτέ δεν συνέβησαν αυτά τα οποία λέει. ∆εν µπόρεσε να δεχτεί ότι τη χώρισα. Έχω αποδείξεις για όλα όσα λέω! ∆εν σεβάστηκε καν το γεγονός ότι πριν από 45 ηµέρες πέθανε ο αδελφός µου και ότι η µητέρα µου είναι σε µεγάλη ηλικία.

Το µόνο που της ζήτησα να µου εξηγήσει είναι γιατί δεν επέδωσε τα δικόγραφα στο κανάλι όπου εργαζόµασταν και επέλεξε το σπίτι της µητέρας µου. Μάλιστα την Παρασκευή ‘‘µίσθωσε’’ Ροµά και µετέφεραν τα πράγµατά µου επάνω σε καρότσες» επεσήµανε στη Μπαμ.

Η φωτογραφία της Παλαιτσάκη με τον Μιχαλόπουλο που δημοσίευσε πριν 5 μήνες και δήλωνε ερωτευμένη

«Δεν έχει σημασία το πόσα χρόνια είσαι με κάποιον. Έχει σημασία το πώς ζεις τώρα. Όσοι σύντροφοι βρίσκονται δίπλα σε δημοσιογράφους ή σε ανθρώπους των media είναι ήρωες. Νιώθω ασφάλεια μαζί του. Ό,τι και να γίνει θα το λύσει. Και στα μάτια έχουμε κοινά και στα ζώδια έχουμε κοινά.

Αγαπάμε πάρα πολύ τα ζώα. Είμαι πολύ ήρεμη σε αυτή τη σχέση. Ενώ δεν είμαι ήρεμη. Θέλω να είμαι δυο βήματα πίσω από τον Βασίλη. Βάρκα με δύο καπετάνιους δε γίνεται, θα πέσει στα βράχια. Πρέπει να είναι ένας καπετάνιος. Σε μια σχέση κάποιος πρέπει να έχει το γενικό πρόσταγμα» είπε η Νανά Παλαιτσάκη. Δείτε το συγκινητικό μήνυμα της για τον θάνατο του πρώην συζύγου της.

νανά παλαιτσάκη σχέση

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νανά Παλαιτσάκη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Νανά Παλαιτσάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο φορώντας ιατρικά καλώδια στο στήθος

Share