GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παίρνει την θέση της Βίκυς Καγιά

Αφήνει τον alpha και το Pop Up;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παίρνει την θέση της Βίκυς Καγιά

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστή η είδηση αρχικά από την εκπομπή Ευτυχείτε ότι η Βίκυ Καγιά αποχωρεί από το GNTM. Ενώ, λίγες ώρες αργότερα το STAR εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο ''Shopping Star'', την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού ''Dancing With The Stars'', που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021-2022. Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του ''GNTM'', που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην θέση της Βίκυς Καγιά στο GNTM;

Σύμφωνα με το Πρωινό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι εκείνη που θα αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση και στην κριτική επιτροπή.

Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά μετά το τέλος από το GNTM

«Το ότι αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή πλεύσης, δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίξω το GNTM. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με το κανάλι . όλο αυτό έχει γίνει σε ένα πλαίσιο αγάπης και επικοινωνίας, για να μπορούμε να συνυπάρχουμε και να είμαστε χαρούμενοι όλοι. Πάντα μου ζητάνε τη γνώμη μου και εγώ τη δική τους για διάφορα άλλα πράγματα που απασχολούν εμένα. Έχουν πέσει διάφορες σκέψεις στο τραπέζι, δεν ξέρω που θα κάτσει η μπίλια και τι θα κάνουν ακριβώς.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ξέρεις να σταματάς. Η εξέλιξη χρειάζεται ανανέωση και χρειάζεται ένα νέο μαγικό τρόπο για να βγάζεις πτυχές του εαυτού σου. Όταν μου έγινε η πρόταση για το “Dancing with the Stars”, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν γίνεται να τα κάνω όλα εγώ. Οπότε κάτσαμε και βρήκαμε αυτή τη λύση. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δεν αγαπώ το GNTM. Είμαστε όλοι μια ομάδα. Χθες δεν μπορούσα να σας πω κάτι παραπάνω, γιατί δεν γνώριζα 100%. Χθες υπογράψαμε. Αυτή ήταν η τελική συμφωνία όλων. Το “Dancing with the Stars” θα είναι αρχή της σεζόν και ανυπομονώ.», είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά.