Λευτέρης Χαρίτος: «Το τέλος των Άγριων Μελισσών θα είναι υπό μία έννοια γύρω από τον Δούκα»

«Κάποια θανατικά θα συμβούν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λευτέρης Χαρίτος: «Το τέλος των Άγριων Μελισσών θα είναι υπό μία έννοια γύρω από τον Δούκα»

Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, Λευτέρης Χαρίτος, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για τον τρίτο κύκλο της σειράς καθώς και για το τέλος της.

Ο ίδιος χωρίς να δώσει κανένα ουσιαστικό spoiler, αποκάλυψε πως κάποιοι από τους χαρακτήρες δε θα συνεχίσουν και στην τρίτη σεζόν, ενώ θα δούμε και κάποιους να πεθαίνουν, ενώ εμείς γνωρίζουμε ήδη πως στα επόμενα επεισόδια θα πεθάνουν συνολικά 4 χαρακτήρες.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Χαρίτου για τις Άγριες Μέλισσες

«Θα μπούμε σε αυτή τη λίγο σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας. Είναι μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε για αυτά τα χρόνια. Γιατί ο καθένας τα έχει στο μυαλό του με κάποιο τρόπο. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε σήμερα για αυτήν την εποχή και σε αυτή τη σειρά. Είμαστε ενάμιση μήνα πριν το φινάλε. Οπότε δε μπορώ να πω τίποτα. Είναι αυτό που περιμένει όλος ο κόσμος.

Ποιοι ρόλοι μένουν, ποιοι ρόλοι φεύγουν… Κάποιοι ρόλοι δε θα συνεχιστούν, κάποιοι θα συνεχιστούν. Κάποια θανατικά θα συμβούν. Βγαίνουν διάφορα spoilers. Κάποια ισχύουν, κάποια όχι. Θα συνεχίσει αρκετό κομμάτι του βασικού καστ. Η ιστορία του Βόσκαρη τελειώνει. Κάναμε το γύρισμα την περασμένη βδομάδα. Θα δικαιωθούν οι ήρωες και ο τηλεθεατής στο φινάλε.

Υπάρχει τέλος στην ιστορία μας. Ο καθένας θα μοιράσει τις ευθύνες του. Θα υπάρξει τέλος. Ό,τι ανοίξαμε από την αρχή θα το κλείσουμε. Ο Δούκας έχει πολύ ψωμί. Το φινάλε, υπό μία έννοια, είναι γύρω από αυτόν. Υπάρχουν πολλά πράγματα ανοιχτά.

Κάστινγκ για την τρίτη σεζόν δεν έχουμε κάνει ακόμη. Το σκεφτήκαμε πάρα πολύ για την τρίτη σεζόν. Όλες μας οι συζητήσεις ήταν γύρω από αυτό. Όταν έχεις μια επιτυχία θέλεις να συνεχίσεις να την έχεις. Δε νομίζω πως θα είναι κουραστικό του χρόνου. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι Μέλισσες θα κρατήσουν αυτό που κρατάει τον κόσμο. Δε θα το χάσουν. Αυτή η συνταγή που κράτησε δυο χρόνια, δε θα αλλάξει. Θέλω να πιστεύω πως θα μας ακολουθήσει ο κόσμος, κυρίως επειδή μας έχει αγαπήσει πολύ. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Τις Μέλισσες τις βλέπουν πολύ διαφορετικά κοινά. Είναι τεράστιο το κοινό» τόνισε ο Λευτέρης Χαρίτος.

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα 19/4 - Επεισόδιο 128

Όλο το χωριό στο γλέντι του γάμου του Προύσαλη και της Ρίζως και οι αδερφές Σταμίρη έρχονται πιο κοντά. Ο Νικηφόρος φέρνει το Σέργιο στο σπίτι τους και η Ασημίνα με τη Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές με το παιδί.

Άγριες Μέλισσες Ασημίνα

Η Πηνελόπη επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών και όλοι υποψιάζονται πως έχει να κάνει με τον Μελέτη που ελπίζει και πάλι πως θα είναι μαζί με την αγαπημένη του. Ο Αλέξης καταρρακωμένος από το χωρισμό τους, επικεντρώνεται στην υπόθεση του Θέμελη.

Ο Δούκας βεβαιώνεται για την προδοσία του Νικηφόρου. Πώς θα αντιδράσει απέναντι στο γιο του που συνεχίζει να τον προκαλεί; Ο Λάμπρος με την Ελένη ανακαλύπτουν ότι ο Μιλτιάδης έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακα του όταν τους αποκαλύπτει τι ομολόγησε στον Δούκα.

Ο Προύσαλης και ο Άγγελος υποψιάζονται πως ο Δούκας διέρρηξε το τμήμα και πήρε το σημείωμα και η ομολογία της Ανέτ θα τους το επιβεβαιώσει. Ωστόσο, σύντομα θα καταστραφεί.