Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης σημαδεύει με όπλο τον Δούκα - «Πάτα τη σκανδάλη και σκότωσέ με! Κάν’ το!»

Μαθαίνει την αλήθεια για την δολοφονία του πατέρα του και το βιασμό της μητέρας του

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης σημαδεύει με όπλο τον Δούκα - «Πάτα τη σκανδάλη και σκότωσέ με! Κάν’ το!»
TV24 18.04.2021 07:48
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η μεγάλη στιγμή για τον Μελέτη να μάθει την αλήθεια έχει φτάσει! Το σοκ για τον ίδιο είναι τεράστιο καθώς από τη μια μαθαίνει πως ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα του και από την άλλη πως είναι παιδί βιασμού! Το TV24 έχει όλο το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ, με τις σκηνές και τους διαλόγους των πρωταγωνιστών στις Άγριες Μέλισσες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Αχιλλέας, όπως αρχικά είχε υποσχεθεί στον Μελέτη ότι θα τον βοηθούσε να βρει τον πραγματικό ένοχο για τον θάνατο του πατέρα του, ο ίδιος κράτησε την υπόσχεσή του! Ομως για τον Μελέτη το σοκ είναι τεράστιο καθώς οι υποψίες του, αν και ευχόταν να είναι λάθος, βγαίνουν αληθινές! Ο Δούκας είναι ο δολοφόνος του πατέρα του και ο Μελέτης βγαίνει εκτός εαυτού με τον θείο του!

Μελέτης & Δούκας αντιμέτωποι στις Άγριες Μέλισσες

Ο Αχιλλέας ανακαλύπτει ποιος είναι ο άνθρωπος που προμηθεύει δηλητήριο και το λέει στον Μελέτη, ο οποίος του ζητάει να τον ακολουθήσουν μήπως και φτάσουν στον πραγματικό ένοχο. Πράγματι, οι δύο άντρες ακολουθούν τον άνθρωπο αυτόν, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των Σεβαστών. Ενώ, ο Νικηφόρος χάνει την επιμέλεια του Σέργιου.

Άγριες Μέλισσες Μελέτης Δούκας

Αυτός λοιπόν συναντάει τον Δούκα, ο οποίος τον πληρώνει αδρά και του ζητάει να εξαφανιστεί από τη Λάρισα και να μη μάθει ποτέ κανείς την αλήθεια! Ο Μελέτης, που παρακολουθεί κρυμμένος, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Οταν ο Δούκας φεύγει με την κούρσα του, ο Μελέτης ως μαινόμενος ταύρος αρπάζει τον άντρα αυτόν και εκείνος εκπλήσσεται που τον βλέπει μπροστά του.

«Λέγε, τι πάρε-δώσε έχεις με τον Δούκα! Εσύ του έδωσες το δηλητήριο για να σκοτώσει τον Θέμελη;», τον ρωτάει και εκείνος προσπαθεί να τον αποφύγει με ψέματα. Ομως ο Μελέτης δείχνει πως δεν αστειεύεται και κάνει να τον χτυπήσει. Τότε εκείνος του αποκαλύπτει: «Δεν ήξερα ότι ήθελε να σκοτώσει τον Θέμελη» και ο Μελέτης τον αφήνει να φύγει, ενώ ο ίδιος είναι έτοιμος να καταρρεύσει.

Ο Αχιλλέας δίπλα του προσπαθεί να τον συγκρατήσει, ενώ αναρωτιέται: «Για ποιο λόγο να ήθελε ο θείος σου να σκοτώσει τον πατέρα σου;». Στο μεταξύ, οι ώρες περνάνε και ο Μελέτης δεν έχει επιστρέψει ακόμα στο δωμάτιό του και όλοι αναρωτιούνται πού να βρίσκεται. Η Ρίζω στο πλευρό της Δρόσως. Αποκαλύπτει ότι την φρόντιζε εγκυμονούσα.

Την επόμενη μέρα, ο Μελέτης τηλεφωνεί στον Δούκα και τον ενημερώνει πως κάτι κακό συνέβη στο εργοστάσιο και ότι πρέπει να τρέξει εκεί αμέσως! Ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου φεύγει κακήν κακώς από το σπίτι και σπεύδει στο εργοστάσιο να δει και ο ίδιος τι έχει συμβεί. Ομως εκεί βρίσκει τον Μελέτη μόνο του και αναρωτιέται: «Μελέτη, τι έγινε; Πού πήγαν όλοι;».

Τότε ο Μελέτης του λέει: «Κανείς δεν είναι εδώ! Σε φώναξα για να μου πεις την αλήθεια! Ξέρω ότι εσύ σκότωσες τον πατέρα μου και απαιτώ να μάθω το γιατί». Ο Δούκα μένει εμβρόντητος και προσπαθεί να στρέψει αλλού την προσοχή του Μελέτη: «Πάλι άρχισες αυτές τις ανοησίες; Σου είπα δεν τον σκότωσα εγώ, ψάξε αλλού να βρεις τον ένοχο». Ο Μελέτης βγάζει από την τσέπη του το όπλο: «Σε είδα μαζί με εκείνον που σου έδωσε το δηλητήριο και μου το παραδέχτηκε! Ημουν μαζί με τον Αχιλλέα, έχω μάρτυρες! Λέγε, γιατί τον σκότωσες!».

Άγριες Μέλισσες Δούκας καταστροφή

Ο Δούκας σοκάρεται: «Ηταν ένα παλιοτόμαρο, ένα κάθαρμα που έπρεπε να πεθάνει». «Γιατί;», ουρλιάζει ο Μελέτης έχοντας το όπλο στα χέρια του. «Γιατί έπρεπε να προστατεύσω εσένα και την Ανέτ! Γιατί αυτός ο άντρας βίασε τη μητέρα σου! Ετσι γεννήθηκες», του ομολογεί ο Δούκας και ο Μελέτης δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει! Ο Δούκας αρπάζει το χέρι του Μελέτη με το όπλο και το βάζει στο κεφάλι του λέγοντάς του: «Τώρα που έμαθες την αλήθεια πάτα τη σκανδάλη και σκότωσέ με! Κάν’ το!». Ο Δούκας καταστρέφεται ωστόσο, καταστρέφεται από τον Μιλτιάδη.

Η Ανέτ σε κατάσταση σοκ!

Ο Μελέτης ακούγοντας τα λόγια του Δούκα αφήνει το όπλο του και κάθεται σε μια καρέκλα. Ο Δούκας τού εξιστορεί όλη την αλήθεια προσπαθώντας να προστατεύσει και την αδελφή του: «Εζησα από κοντά τη φρίκη που βίωσε! Εγώ της στάθηκα μέχρι το τέλος και έβλεπα καθημερινά την αγωνία και τον φόβο της».

Ο Μελέτης αδυνατεί να πιστέψει όσα ακούει και σηκώνεται να φύγει! Ομως δεν γυρίζει στο Διαφάνι, ενώ ο Δούκας επιστρέφει σπίτι καταρρακωμένος και ζητάει από την Ανέτ να μιλήσουν. «Ο Μελέτης έμαθε όλη την αλήθεια... Για εσένα, τον Θέμελη... Τον βιασμό», της λέει και εκείνη ουρλιάζει: «Τι έκανες, Δούκα; Γιατί; Γιατί;». Εκείνος της απαντάει πως δεν είχε άλλη επιλογή καθώς ο γιος της έμαθε πως ο ίδιος σκότωσε τον Σωκράτη και ήταν έτοιμος να πάει να τον καταδώσει.

Η Ανέτ δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της και ζητάει να δει το παιδί της. Ο Δούκας δίνει εντολή να πάνε να τον βρουν και αγκαλιάζει την αδελφή του: «Θα καταλάβει τι έγινε, θα σε συγχωρέσει, είμαι σίγουρος», προσπαθεί να την καθησυχάσει.

Άγριες Μέλισσες Μελέτης Ανέτ

Ο Μελέτης διώχνει την Ανέτ - «Φύγε σκύλα»

Ολοι ψάχνουν τον Μελέτη και ο Κωνσταντής αναρωτιέται τι έχει συμβεί! Ομως κανείς δεν του λέει τίποτα. Στο μεταξύ ο Αλέξης συναντιέται στον δρόμο με τον Μελέτη και οι δύο άντρες δεν αργούν να πιαστούν στα χέρια. Ο Αγγελος που περνάει από το σημείο τους βλέπει, τους χωρίζει και τους οδηγεί στο τμήμα, ενώ τον Μελέτη τον κλείνει μέσα στο κελί. Ο Λάμπρος βάζει ξανά τον Μιλτιάδη στο ψυχιατρείο.

Ο Προύσαλης ζητάει εξηγήσεις από τον Μελέτη, αλλά δεν παίρνει απάντηση, ενώ ο Αλέξης τον απειλεί, ωστόσο φεύγει χωρίς να κάνει μήνυση! Τα νέα για τη φυλάκιση του Μελέτη γίνονται γνωστά και η Ανέτ σπεύδει να δει τον γιο της: «Σε παρακαλώ, άφησέ με να τον δω», ικετεύει στον Προύσαλη και εκείνος τη βάζει στο κελί του. «Τι θέλεις εδώ; Φύγε», είναι τα λόγια του Μελέτη και η Ανέτ κάνει να τον πλησιάσει: «Θέλω να με ακούσεις...».

Εκείνος ζητάει από τον Προύσαλη να τη διώξει, αλλά αυτός του λέει να μιλάει καλύτερα στη μητέρα του. «Εκανες τεράστιο λάθος που με γέννησες! Φύγε τώρα από μπροστά μου και μη σε ξαναδώ», της φωνάζει και εκείνη σοκάρεται από τα λόγια του.

Εκείνος επιμένει: «Τι με κοιτάς! Φύγε, σκύλα, από μπροστά μου, φύγε!». Η Ανέτ φεύγει καταρρακωμένη και βγαίνοντας έξω από το κελί χάνει τις αισθήσεις της, ενώ ο Κωνσταντής τρομάζει και την πηγαίνει στο σπίτι μη μπορώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί. Οι σχέσεις μητέρας και γιου για άλλη μια φορά χαλάνε και φαίνεται πως αυτή τη φορά η ρήξη θα είναι οριστική...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα το ένοχο μυστικό του Νικηφόρου

Άγριες Μέλισσες: Αυτούς τους ηθοποιούς δεν θα δούμε στην τρίτη σεζόν

Share