Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Φοίβο: «Πώς λες ότι μια γυναίκα δεν στονάρει γιατί είναι στις μέρες της;»

Έξαλλη με το σχόλιό του στο live της Παρασκευής

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Φοίβο: «Πώς λες ότι μια γυναίκα δεν στονάρει γιατί είναι στις μέρες της;»
News 19.04.2021 16:54
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φάνηκε να είναι πραγματικά πολύ ενοχλημένη με την ατάκα που είπε στο live της Παρασκευής του House of Fame, ο Φοίβος στην Χρύσα για «τις μέρες της» προκειμένου να δικαιολογήσει τα στοναρίσματά της.

Ο Φοίβος είναι ένας από τους πιο αυστηρούς κριτές του show και δεν χαρίζεται στα λόγια του. Το σχόλιο του ωστόσο προς την Χρύσα συζητήθηκε αρκετά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν το άφησε να πέσει κάτω.

Τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον Φοίβο

«Με ξένισε η ατάκα του Φοίβου. Έχουμε δει τα παιδιά. Δεν είναι όλοι και τόσο ταλαντούχοι. Πώς δηλαδή λες ότι μια γυναίκα δεν στονάρει επειδή είναι στις μέρες της; Με ποιο δικαίωμα το σχολιάζεις.

Δεν μου αρέσει γενικά να γίνονται τέτοια σχόλια, σαν γυναίκα. Τι να κάνει η Καίτη Γαρμπή σε ζωντανό πρόγραμμα; Να πιαστούν μαλλί με μαλλί; Ο μόνος που κατάλαβε ότι ήταν άκομψο ήταν ο Γιώργος Αρσενάκος που είπε όλοι μας έχουμε και πήγε να το βάλει σε ένα γενικότερο πλαίσιο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Είναι απαγορευτικό να το συζητάς δημόσια. Είναι άκομψο. Από μία άνευρη κριτική επιτροπή υπάρχει και ένας φωστήρας που θα πει και την αιχμή του αλλά το να κυνηγάς τη γωνία είναι παρωχημένο και πασέ να μιλάς για την έμμηνο ρύση μιας γυναίκας» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη από τη μεριά της.

Τι θα δούμε σήμερα στο House of Fame

Σήμερα στις 18.00 στο νέο επεισόδιο του House of Fame, καθηγητές και σπουδαστές της Ακαδημίας παρακολουθούν και σχολιάζουν τις εμφανίσεις του live concert της Παρασκευής αν και οι σχέσεις των παικτών γρήγορα οδηγούνται στα άκρα.

Υπάρχουν όντως «ομάδες» ανάμεσα στους συγκάτοικους;

Μπορεί η νεαρή ηλικία ορισμένων να αποτελέσει δικαιολογία για ορισμένες επιδόσεις και συμπεριφορές;

Στέφανος και Άρης έρχονται σε ανοιχτή σύγκρουση ενώ η Κόνη ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά του Γιώργου Σπετσιώτη. Η Μαριάννα μπαίνει στη μέση και η ένστασή της ενοχλεί έντονα τους μεγαλύτερους συμπαίκτες της. Από τη μεριά του ο Γιώργος Ντίνος κατηγορεί τους μικρότερους, πως δεν δείχνουν σεβασμό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

House of Fame: «Σκοτώθηκαν» στην Ακαδημία - Τα έβαλε με όλους ο Στέφανος που ψήφισαν την Μαριάννα

Πάνος Μεταξόπουλος για τον τσακωμό του με τον Αρσενάκο - «Ήταν μια δική μου κακή στιγμή»

Share