Η πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Μιχαήλ με την σύντροφό του

«Το χαμόγελό σου αλλάζει τον κόσμο μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Μιχαήλ με την σύντροφό του

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Στέφανος Μιχαήλ αποφάσισε να κάνει για πρώτη φορά μία ανάρτηση με την αγαπημένη του σύντροφο, Νάταλι Κάερτερ, την οποία μάλιστα συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

O αγαπημένος ηθοποιός είναι πολύ ερωτευμένος και δεν το κρύβει ούτε λεπτό. Πλέον, μιλάει ανοιχτά για την αγαπημένη του, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε να ποζάρει μαζί της σε μία φωτογραφία που ανεβάζει στον δικό του λογαριασμό.

Έτσι, το πήρε απόφαση και ανέβασε το πιο τρυφερό στιγμιότυπο από μία έξοδο που είχε πραγματοποιήσει με την καλή του.

Η ανάρτηση του Στέφανου Μιχαήλ με την σύντροφό του

«Ένα χαμόγελο δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, αλλά το χαμόγελό σου αλλάζει το δικό μου!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Στέφανος Μιχαήλ.

Η αλήθεια για το unfollow στην Δανάη Παππά

O Στέφανος Μιχαήλ από τις 8 λέξεις αποκαλύπτει την αλήθεια για το unfollow στην Δανάη Παππά. Ποιες είναι οι σχέσεις που έχει σήμερα με την συμπρωταγωνίστρια του και τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους;

Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε πριν από λίγους μήνες μέσω skype από το κτήμα του στην Κύπρο, ο Στέφανος Μιχαήλ.

Ο γνωστός ηθοποιός μια ωραία συζήτηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της. Μεταξύ άλλων, η Τίνα Μεσσαροπούλου ρώτησε τον Στέφανο Μιχαήλ: «Έγινε ένας ντόρος για ένα unfollow. Ότι έκανες unfollow και σε έκανε unfollow η Δανάη Παππά και τι έχει γίνει με αυτό».

Από την πλευρά του, ο ίδιος δε δίστασε να απαντήσει: «Παιδιά εγώ δεν έχω κάνει κανένα unfollow, δεν έχω διαγράψει κανέναν από το Instagram. Οπότε δεν ξέρω, δεν έχω καμία απάντηση να σας δώσω». Δείτε ωστόσο, τι θα γίνει με την σειρά 8 Λέξεις.