Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Παραμένει στην Αγγλία ο Πρίγκιπας Χάρι - Θα παραστεί και στα γενέθλια της Ελισάβετ

Προσπαθεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την οικογένειά του

Παραμένει στην Αγγλία ο Πρίγκιπας Χάρι - Θα παραστεί και στα γενέθλια της Ελισάβετ
News 19.04.2021 21:18
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν η πιο ηχηρή παρουσία στην κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου μιας και δεν είχε επιστρέψει ποτέ στην Αγγλία από τη μέρα που αποχώρησε οριστικά μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ. Όπως ακούγεται ωστόσο δεν έχει αφήσει ακόμα το παλάτι προκειμένου να παραστεί στα γενέθλια της γιαγιάς του, της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Μέγκαν δεν βρέθηκε στην κηδεία λόγω της εγκυμοσύνης της, ωστόσο φρόντισε να στείλει ένα ξεχωριστό στεφάνι για τον Φίλιππο.

Πρίγκιπας Χάρι Ουίλιαμ

Ο Χάρι όταν έκλεισε εισιτήρια για να ταξιδέψει στο Λονδίνο, άφησε εκείνο της επιστροφής ανοιχτό, και αυτό γιατί την 21η Απριλίου είναι τα γενέθλια της Ελισάβετ, η οποία κλείνει τα 95.

Οι σχέσεις του Χάρι με τη βασιλική οικογένεια

Την ίδια στιγμή, πολύς λόγος γίνεται σχετικά με το αν ο Χάρι κατάφερε να αποκαταστήσει στις σχέσεις του με τα μέλη της οικογένειάς του. Μετά την κηδεία έκανε ένα μεγάλο περίπατο με τον Κάρολο ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε και με τον Ουίλιαμ, παρουσία του πατέρα τους με σκοπό να τα βρουν.

Το δημόσιο «αντίο» του πρίγκιπα Χάρι στον παππού του

Με ένα συγκινητικό κείμενο θέλησε να αποχαιρετήσει ο πρίγκιπας Χάρι τον παππού του, Φίλιππο, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από μερικές μέρες, σε ηλικία 99 ετών.

Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στη Μεγάλη Βρετάνια για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του χωρίς όμως την σύζυγο του, Μέγκαν Μαρκλ, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Χάρι προχώρησε σε μια ανακοίνωση στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφορικά με τον θάνατο του παππού του.

«Ο παππούς μου ήταν ένας άντρας του καθήκοντος, με τιμή και εξαιρετικό χιούμορ. Ήταν αυθεντικός, με ένα αξιοζήλευτο μυαλό και σε έναν χώρο κέρδιζε τις εντυπώσεις με την γοητεία του – και επίσης γιατί ποτέ δεν ήξερες τι μπορεί να πει στη συνέχεια. Ο κόσμος θα τον θυμάται ως τον πιο μακροχρόνιο σύζυγο μονάρχη, ως έναν διακεκριμένο στρατιώτη, έναν πρίγκιπα και έναν δούκα.

Όμως για μένα ήταν ο παππούς μου: Αρχηγός του μπάρμπεκιου, η ψυχή της παρέας και πειραχτήρι έως το τέλος. Ήταν ένας βράχος απαράμιλλης αφοσίωσης για την Αυτού Μεγαλειότητα. Ήταν δίπλα της για 73 χρόνια γάμου και ενώ θα μπορούσα να συνεχίσω να λέω κι άλλα ξέρω ότι τώρα θα έλεγε σε όλους μας, «μπύρα στο χέρι» για να κάνει μια πρόποση».

Πρίγκιπας Φίλιππος το δημόσιο «αντίο» του Πρίγκιπα Χάρι στον παππού του

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ουίλιαμ μετά τη συνέντευξη του Χάρι

Η Πριγκίπισσα Άννα έκανε το σχόλιο για τον γιο της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι

Share