Μαρία Ηλιάκη: Η νέα ολόσωμη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και το σχόλιο της Καινούργιου!

Τι της έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Ηλιάκη: Η νέα ολόσωμη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και το σχόλιο της Καινούργιου!

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και από εκείνη τη στιγμή δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, δείχνει να είναι πραγματικά ενθουσιασμένη με το νέο βήμα που κάνει στη ζωή της μαζί με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη αυτή τη φορά πόσταρε μια νέα της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ήταν πολλά.

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν μία από αυτούς που τις σχολίασαν και της έγραψε: “Υπέροχη”, με την Μαρία να της απαντά γράφοντας: “σ’αρεσω?”

Η φωτογραφία της Ηλιάκη και το σχόλιο της Καινούριου

Ηλιάκη έγκυος
σχόλιο Καινούριου σε Ηλιάκη

«Δε ξέρετε πόσο άγχος έχω»

Η Μαρία Ηλιάκη πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της και έτσι η ίδια προχώρησε σε νέες δηλώσεις αναφορικά με την εγκυμοσύνη της.

Η παρουσιάστρια που τον τελευταίο καιρό ζει στην Ελβετία με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωή της.

Σήμερα το μεσημέρι, η ίδια θέλησε να μοιραστεί για πρώτη φορά ορισμένα πράγματα αναφορικά με την εγκυμοσύνη της, μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στα instastories.

Η Μαρία Ηλιάκη είπε συγκεκριμένα: "Άργησα λίγο να ξυπνήσω, αλλά τώρα πια καταλαβαίνετε γιατί κοιμάμαι περισσότερο το πρωί. Οι καρδούλες (στο βίντεο) είναι για να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες αυτές τις ευνές. Με έχετε σκλαβώσει. Όπως καταλάβατε, έφτασε και για μένα αυτή η ώρα.

Να γίνω και εγώ μάνα. Παναγία μου να πάνε όλα καλά, να είμαι μια καλή μανούλα. Δε ξέρετε πόσο άγχος το έχω. Να ξέρετε δεν πρόκειται να σας πρήξω και πάρα πολύ με την εγκυμοσύνη μου. Ξέρω ότι είναι κουραστικό.

Όμως θέλω να σταθώ σε πολλά μηνύματα που έχω λάβει και μου λέτε πως πήρατε ελπίδα, γιατί έχετε άγχος, είστε 34-40 plus και σας λένε όλοι πως είναι λίγο δύσκολο. Βλακείες. Και εγώ τα έχω ακούσει αυτά και δεν τους έδινα καμία σημασία.

Είμαι πραγματικά πρόθυμη να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση θέλετε να μου κάνετε για το συγκεκριμένο θέμα. Να μου στείλετε μήνυμα προσωπικό. Απαντάω σε όλους και έχω χρόνο τώρα εδώ. Με μεγάλη χαρά θα σας απαντήσω" κατέληξε η Μαρία Ηλιάκη, στην οποία έστειλε τις ευχές της και ο Νίκος Μουτσινάς!