Μαίρη Συνατσάκη: Το νέο στοιχείο που φουντώνει τις φήμες ότι είναι σε σχέση με τον Ίαν Στρατή

Όλο και επιβεβαιώνεται πως είναι ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Συνατσάκη: Το νέο στοιχείο που φουντώνει τις φήμες ότι είναι σε σχέση με τον Ίαν Στρατή

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη Μαίρη Συνατσάκη να βρίσκεται σε σχέση με τον Ιαν Στρατή, με τα δύο παιδιά ωστόσο ούτε να έχουν επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει κάτι.

Όλα ξεκίνησα όταν η γνωστή Youtuber έκανε ένα βίντεο και ξαφνικά πέρασε από πίσω της μια γάτα, ίδια με εκείνη του τραγουδιστή, με την ίδια λίγο αργότερα να λέει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι θα τους πει όλη την αλήθεια όταν έρθει η ώρα.

 Μαίρη Συνατσάκη το νέο στοιχείο που φουντώνει τις φήμες ότι είναι σε σχέση με τον Ίαν Στρατή

Το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, μέσα από την Φωλιά των Κου Κου αποκαλύφθηκε πως ξαφνικά φοράνε και τα ίδια μπλουζάκια, μιας και η Μαίρη τον προηγούμενο Δεκέμβρη είχε ανεβάσει ένα στόρι, φορώντας ένα συγκεκριμένο ριγέ μπλουζάκι, όπου το ίδιο ακριβώς φόρεσε και ο Ίαν σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η απάντηση της Συνατσάκη στις φήμες σχέσεις με τον Ίαν Στρατή

Όταν η Μαίρη Συνατσάκη ωστόσο, ρωτήθηκε για τις φήμες αυτές και αν ισχύουν ή όχι, δεν απάντησε "ναι" όμως ούτε και "όχι". Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Στο σπίτι τα γατιά είναι δύο. Η γελοιότητα η οποία νιώθω αυτή τη στιγμή ξεπερνάει και αυτόν τον φιόγκο. Να φανταστείς ότι δεν θα απαντήσω τίποτα. Αποκλείεται να πω τώρα κάτι. Πες εσύ ό,τι θέλεις, όμως κανείς δεν ξέρει τι γίνεται στο σπίτι μου. Δεν λέω τίποτα για τα γκομενικά μου που δεν νοιάζουν και κανέναν».