Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor: Το ριάλιτι του ALPHA κέρδισε τρία βραβεία για τα social media του

Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Απρίλιου διαδικτυακά

The Bachelor: Το ριάλιτι του ALPHA κέρδισε τρία βραβεία για τα social media του
News 20.04.2021 11:42
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το ριάλιτι που γνωρίσαμε την περασμένη σεζόν μέσα από τον Alpha, «The Bachelor», κατάφερε και κέρδισε την πρωτιά για τα social media, κερδίζοντας μάλιστα τρία βραβεία, ενώ από την επόμενη σεζόν αναμένεται να δούμε και τον δεύτερο κύκλο.

Οι επαγγελματίες του digital marketing και innovation υπέκυψαν στο στοχευμένο περιεχόμενο των social media accounts του Bachelor και του χάρισαν τρία βραβεία.

Οι digital καινοτομίες και οι πρωτοποριακές πρακτικές που σε συνεργασία με τον Alpha εισήγαγε και εφάρμοσε η εταιρία Imperius στα social media, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη του πρώτου Έλληνα Bachelor.

Η εταιρεία Imperius κέρδισε 3 βραβεία στα Indie Awards για την social media παρουσία της εκπομπής The Bachelor του Alpha στον Digital χώρο.

Branded Content | Bronze

Bronze βραβείο στην κατηγορία Branded Content για το πρωτογενές περιεχόμενο που δημιούργησε σε όλες τις πλατφόρμες και κυρίως στο Tik Tok, το πιο επιτυχημένο Tik Tok account στην Ελλάδα για το 2020 με 200Κ followers και περισσότερα από 9,1M likes.

Most Innovative Use of Digital | Bronze

Bronze βραβείο στην κατηγορία Most Innovative Use of Digital για το interactive Instagram AR Filter που οι χρήστες αγάπησαν και έπαιξαν.

Most Innovative Use of Digital | Gold

Gold βραβείο στην κατηγορία Most Innovative Use of Digital για την δημιουργία της πρώτης Discord κοινότητας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Δημήτρης Κανέλλης, ιδρυτής της Imperius, δήλωσε: «Ο μόνος τρόπος να δοκιμάσεις νέες ιδέες και να παραμείνεις δημιουργικός είναι με trial & error. Βασική προϋπόθεση για να πετύχεις το παραπάνω είναι η σχέση πελάτη και εταιρείας να μετεξελιχθεί γρήγορα σε μία κοινή ομάδα, με έναν, κοινό στόχο. Αυτό πετύχαμε με τον Alpha.»

H πολλαπλή βράβευση αφορά στα Indie Awards 2021 που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, με στόχο να αναδείξουν τα κορυφαία ανεξάρτητα Agencies που ξεχωρίζουν σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Απρίλιου διαδικτυακά.

The Bachelor κέρδισε τρία βραβεία για τα social media

Αναζητείται «Εργένης» με αμοιβή 40.000 - 70.000 ευρώ

Αναζητείται ακόμα μανιωδώς ο «Εργένης» για τον δεύτερο κύκλο του The Bachelor, με την αμοιβή του μάλιστα να αγγίζει τα 40.000 - 70.000 ευρώ!

Ο πρώτος κύκλος με τον Παναγιώτη Βασιλάκο σχολιάστηκε όσο κανένας με τα νούμερα τηλεθέασης να ήταν αρκετά ικανοποιητικά. Μπορεί η σχέση του πρώτου Έλληνα Bachelor να είχε άδοξο τέλος, μιας και χώρισαν οριστικά με την Νικολέττα Τσομπανίδου, ωστόσο ο Bachelor νούμερο δύο ίσως να έχει καλύτερη τύχη!

The Bachelor 2

Η μόνη προϋπόθεση όμως είναι να.. βρεθεί πρώτα, καθώς πολλοί αναγνωρίσιμοι Εργένηδες έχουν ρίξει «άκυρο» στην παραγωγή του ALPHA, παρόλο που η αμοιβή τους είναι εξωπραγματική!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βάνα Μπάρμπα για Bachelor: «Δεν μπορεί οι γυναίκες να φέρονται έτσι, ο Βασιλάκος είναι εξαιρετικός»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Το Bachelor και το Battle of couples είναι απίστευτα σκουπίδια»

Share