Νάντια Γιαννακοπούλου: Δύσκολες ώρες για την σύζυγο του Μάξιμου Μουμούρη - Έχασε αγαπημένο της πρόσωπο

«Ο κορωνοϊός τον έκλεψε από την οικογένεια του...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νάντια Γιαννακοπούλου: Δύσκολες ώρες για την σύζυγο του Μάξιμου Μουμούρη - Έχασε αγαπημένο της πρόσωπο

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Νάντια Γιαννακοπούλου, σύζυγος του ηθοποιού Μάξιμου Μουμούρη, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου γνωστοποίησε με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως ένας πολύ καλός της φίλος, ο Παναγιώτης Κώστας, έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό.

Η ανάρτηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου

«Είμαι συντετριμμένη. Έχασα έναν από τους πιο αγαπημένους μου φίλους. Έναν νέο άνθρωπο 39 χρονών. Ο κορονοϊός τον έκλεψε από την οικογένεια του, από την οικογένεια του ΟΣΥ, από την συνδικαλιστική του ομάδα, από την παράταξή μας. Παναγιώτη Κώστα μας άφησες πολύ νωρίς.

Αφήνεις ένα τεράστιο κενό σε όλους μας. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ αγαπημένε μου φίλε και θα είμαι πάντα δίπλα στην οικογένειά σου. Καλό σου ταξίδι».

Στο μεταξύ, ο σύζυγος της, Μάξιμος Μουμούρης, ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού.

Νάντια Γιαννακοπούλου έχασε αγαπημένο της πρόσωπο

Λίγα λόγια για τον Νάντια Γιαννακοπούλου

Η Νάντια (Κωνσταντίνα) Γιαννακοπούλου (1977) είναι Ελληνίδα δικηγόρος και πολιτικός.

Γεννήθηκε το 1977 και είναι κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Γιαννακόπουλου. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ και έχει εργαστεί ως δικηγόρος. Από το 2008 είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη.

Εξελέγη βουλευτής Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009 και του Μαΐου του 2012. Από το 2013 έως το 2014 ήταν γενική γραμματέας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Στις εκλογές του 2019 εξελέγη με το Κίνημα Αλλαγής στην περιφέρεια Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών.