Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στις φήμες που θέλουν την εκπομπή της να μετακινείται από το Σαββατοκύριακο

Θα την δούμε στην καθημερινή πρωινή σεζόν;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στις φήμες που θέλουν την εκπομπή της να μετακινείται από το Σαββατοκύριακο

Το πρωί της Τρίτης, η κάμερα του Love it, βρέθηκε στα παρασκήνια του “Έλα χαμογέλα” και η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε τα τηλεοπτικά της σχέδια.

Πολλές είναι οι φήμες που ακούγονται γύρω από την όμορφη παρουσιάστρια, με τις περισσότερες να θέλουν να μετακινείται η εκπομπή της -που αυξάνει τα νούμερα τηλεθέασης της- από την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στην αντίστοιχη καθημερινή.

Οι δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου

“Δε ξέρω ποιος μίλησε αλλά εμένα το Σαββατοκύριακο μου αρέσει πάρα πολύ. Το καθημερινό είναι άλλου τύπου αρένα γιατί τρέχει με την καθημερινότητα από μέρα σε μέρα. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι στους στόχους μου το καθημερινό”.

Φεύγει από το OPEN και πάει στον ALPHA με εκπομπή μετά την Τσιμτσιλή;

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται σιγά σιγά και ενώ κάποιοι παρουσιαστές ανανεώνουν τα συμβόλαια τους, άλλοι... μετακομίζουν. Όπως ειπώθηκε στο Πρωινό, η Σίσσυ Χρηστίδου, φαίνεται πως ανήκει σε αυτούς που θα αλλάξουν τηλεοπτική στέγη.

Η παρουσιάστρια που κάνει τεράστια επιτυχία στο OPEN τα Σαββατοκύριακα, αφού σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σύμφωνα με τα όσα είπαν, μετακομίζει με όλη την ομάδα της στον ALPHA από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, η εκπομπή της θα είναι καθημερινή και θα προβάλλεται αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Αν το ρεπορτάζ του Πρωινού είναι αληθές, ο χρόνος θα δείξει!