ALPHA - τηλεθέαση 11/4: Πτώση για Μάνεση - Τον πλησίασε αρκετά η Χρηστίδου

Μόνο 4 βαθμούς διαφορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ALPHA - τηλεθέαση 11/4: Πτώση για Μάνεση - Τον πλησίασε αρκετά η Χρηστίδου

"Υποφέρω, υποφέρω πολύ", που λέει και η Δέσποινα Βανδή! Αυτό χαρακτηρίζει ξεκάθαρα την ημέρα του Νίκου Μάνεση, τώρα που πήρε στα χέρια του τα ποσοστά τηλεθέασης της Κυριακής 11/4!

Το Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση ήταν η ναυαρχίδα των ΣΚ μας αλλά το τελευταίο διάστημα δεν μπορούμε να μην αναφέρουν το γεγονός πως η Σίσσυ Χρηστίδου που βρίσκεται απέναντί του στο Opentv με το Έλα Χαμογέλα, τον κοντράρει επικίνδυνα στενά.

Ενώ το Σάββατο είχαν μια συνηθισμένη διαφορά με τον παρουσιαστή να προπορεύεται κατά πολύ, την Κυριακή έγινε το "μπαμ"!

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης Μάνεση - Χρηστίδου

Για την ακρίβεια το Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση σημείωσε πτώση το πρωί της Κυριακής αφού έκανε μόλις 18,6% στο δυναμικό κοινό ενώ η Σίσσυ ακολούθησε ακριβώς πίσω του με το αξιοπρεπέστατο 14,8%!

Πρωινή ζώνη

Όσον αφορά τα τέταρτα....

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση

Με lead in 17.1 από την εκπομπή Οδηγός Καλής Ζωής συνέχισε με 19,8-18-19-20,8-20,9-19-18,6-18-18,5-16,9-16,6-17

Έλα Χαμογέλα

Με lead in 12.2 από την εκπομπή Τώρα ότι συμβαίνει η Σίσσυ συνέχισε με 14,8-15,4-19,6-17,3-17,9-17,5-16,4-12,8-11,3-10,3-13,9-12,9-13!

Εκτός Έλα Χαμογέλα η Ελένη Βουλγαράκη

Έλα Χαμογέλα

Το πρωί του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε πως η Ελένη Βουλγαράκη αναγκάστηκε να βρεθεί εκτός Έλα Χαμογέλα καθώς εμφάνισε μερικά συμπτώματα. Έτσι, παρόλο που το τεστ που έκανε βγήκε αρνητικό, η παραγωγή έκρινε πως πρέπει να μείνει σπίτι της.

Η Ελένη Βουλγαράκη καθώς και οι υπόλοιποι συνεργάτες της Σίσσυς Χρηστίδου υποβλήθηκαν σε τεστ και όλοι ήταν αρνητικοί. Για σήμερα, τη θέση της στο πάνελ της εκπομπής πήρε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία συμμετείχε μαζί με την Ελένη Βουλγαράκη στο τελευταίο επεισόδιο του Celebrity Game Night.

«Καλημέρα! Είμαστε λίγο λιγότεροι. Η Ελένη μας έχει λίγο πυρετό και είπαμε να προσέξουμε περισσότερο παρόλο που κάναμε μοριακό τεστ όλοι μας την Παρασκευή. Βγήκε αρνητικό το τεστ της, είχε κάνει άλλα δύο COVID δεν έχει δείξει κάποιο τεστ θετικό αλλά για να είμαστε σίγουροι και ασφαλείς και βάση πρωτοκόλλου το κανάλι ζήτησε να μην είναι σήμερα στην εκπομπή και δεν θα είναι σήμερα», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.