Masterchef 5 - Στέφανος Χίλας: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια - «Μέχρι τα 9 μου μεγάλωνα τον αδερφό μου»

«Οι γονείς μου έχουν περάσει πάρα πολύ δύσκολα από πολύ μικρή ηλικία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Στέφανος Χίλας: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια - «Μέχρι τα 9 μου μεγάλωνα τον αδερφό μου»

Το πρωί της Τρίτης, ο Στέφανος Χίλας βρέθηκε καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από το Masterchef.

Ο ίδιος αναφέρθηκε τόσο στην συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, στην προσωπική του ζωή, αλλά και στα δύσκολα χρόνια που βίωσε στο παρελθόν.

Masterchef 5 - Στέφανος Χίλας

Οι δηλώσεις του Στέφανου Χίλα

«Η μαμά μου είναι 42 χρονών και ο πατέρας μου 50 χρονών. Εγώ είμαι 24. Η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία. Εκεί γεννήθηκα. Έχω μεγαλώσει στην Αθήνα και τα περισσότερα καλοκαίρια μου τα έχω περάσει στην Κέρκυρα που μένουν ο νονός μου και οι θείοι μου. Οι γονείς μου έχουν περάσει πάρα πολύ δύσκολα από πολύ μικρή ηλικία. Η μητέρα μου με έκανε στα 17 της και ο πατέρας μου ήταν 24. Όταν μπαίνεις από πολύ νεαρή ηλικία σε συνθήκη οικογένειας, δυσκολεύει η ζωή σου.

Ειδικά όταν δεν έχεις μια καλή οικονομική κατάσταση. Είναι πιο πολύ το θέμα της επιβίωσης. Πρόσεχαν εμένα και τον αδερφό μου, που είναι 15 χρονών. Μέχρι τα 9 μου μεγάλωνα τον αδερφό μου, γιατί οι γονείς μου δουλεύαν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο πατέρας μου είναι διανομέας και η μητέρα μου καθαρίστρια. Στην κουζίνα μπήκα εντελώς τυχαία στα 16 μου, γιατί ο θείος μου έχει εστιατόριο στην Κέρκυρα και πήγα για βοηθός μάγειρα».

Η πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Χίλα μετά την αποχώρηση του

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Στέφανος Χίλας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του από το MasterChef 5 και στη λεζάντα του θέλησε να ευχαριστήσει, τόσο τα άτομα που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες, όσο και τα άτομα που βρίσκονται από πίσω.

«Έφτασε και αυτό ταξίδι στο τέλος του για μένα μετά από τόσους μήνες. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη μας τον @tripylas, και θα ήθελα να ευχαριστώ και προσωπικά το κάθε άτομο της παραγωγής που μας βοηθούσαν τόσο καιρό και πάνω απ όλα που μας ανέχτηκαν τόσους μήνες σκληρής δουλειάς.

Επισης τις γυναίκες που ήταν πίσω από τις κάμερες και πλένανε όλα αυτά τα άπλυτα και αυτόν τον χαμό που αφήναμε πίσω μας . Ένα ακόμα τεράστιο ευχαριστώ στους πολυαγαπημένους κριτές της καρδιάς μας @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas και στον f&b της καρδιάς μας @nick.d.thomas . Επισης τον σεφ @alexandros_charalabopoulos για όλη την βοήθεια που μας προσέφερε με τα σεμινάρια του και την καθοδήγηση μέσα στην κουζινα .

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ότι μας μάθατε και για όλο αυτό το απίστευτο μαγειρικό ταξίδι! Άλλο ένα τεράστιο ευχαριστώ σε δυο ξεχωριστούς ανθρώπους οι οποίοι δεν φαίνονται ποτέ στην κάμερα αλλά είναι αυτοί που μας προσέχουν , μας μεταφέρουν και μας παρέχουν όλα τα απαραίτητα την αγαπημένη υπεύθυνη παικτών ΚΥΡΙΑ Τζένια Ζαχαρίου και Κοραλία Τσιντζιλονι» έγραψε χαρακτηριστικά.

MasterChef 5 ανάρτηση Στέφανος Χίλας