Ξεπέρασε τον κορωνοϊό η Βάλια Χατζηθεοδώρου

Το ανακοίνωσε με το πιο πλατύ χαμόγελο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεπέρασε τον κορωνοϊό η Βάλια Χατζηθεοδώρου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάλια Χατζηθεοδώρου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πως πλέον ξεπέρασε τον κορωνοϊό και είναι ελεύθερη να βγει από το σπίτι της.

Η συμπαρουσιάστρια του Τροχού της Τύχης ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό πριν από λίγες μέρες και γι΄αυτό το λόγο, έμεινε σε καραντίνα στο σπίτι της.

Μάλιστα θυμίζουμε πως η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρίσκεται σε σχέση με τον Πέτρο Πυλαρινό, τον στενό συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος επίσης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας του, με αποτέλεσμα να απουσιάζουν για μία ολόκληρη εβδομάδα από την εκπομπή.

Η ανάρτηση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

«Φτου ξελευτερια!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Την Βάλια την κόλλησα εγώ και τώρα αναρρώνει»

Το πρωί της Τρίτης, ο Πέτρος Πυλαρινός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου-Κου” και στον Αρτ και μέσα σε όλα μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό.

Τόσο και ο ίδιος όσο και το συγκρότημα του, Alcatrash, νόσησαν από κορωνοϊό αλλά την Δευτέρα επέστρεψαν στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως πέρασε αρκετά δύσκολα την καραντίνα και πως δυστυχώς κόλλησε και την σύντροφό του, Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Πέτρος Πυλαρινός για κορωνοϊό

«Τώρα είμαι κι εγώ καλά. Η καραντίνα μου ήταν δύσκολη. Δεν ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, είναι δύσκολο πράγμα παιδιά και προσέξετε λίγο παραπάνω και δεν κολλήσετε θα είναι ευχής έργον. Το πέρασα πολύ βαριά.

Είμαστε έξω από τα νερά μας ακόμα γιατί αυτό το πράγμα σου αφήνει μια κόπωση και μια δυσκολία στην καθημερινότητά σου. Το κορίτσι μου νόσησε. Της μαγειρεύω, αλλά δεν έχει γεύση και αυτό είναι το καλύτερο. Την Βάλια την κόλλησα εγώ και τώρα αναρρώνει. Επειδή δεν έχει γεύση, μαγειρεύω ό,τι βλακεία θέλω και της λέω ότι το είδα στο MasterChef».