Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Καλό Μεσημεράκι: Εκτός εκπομπής οι Alcatrash

Επιστρέφει με απώλειες σήμερα η εκπομπή

Καλό Μεσημεράκι: Εκτός εκπομπής οι Alcatrash
News 12.04.2021 11:32
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Καλό Μεσημεράκι αναμένεται να επιστρέψει το μεσημέρι της Δευτέρας μετά από μία εβδομάδα απουσίας από τον τηλεοπτικό αέρα, ωστόσο θα έχει κάποιες απώλειες καθώς από την εκπομπή θα απουσιάζουν οι Alcatrash, το συγκρότημα που συνοδεύει τον Νίκο Μουτσινά.

Η εκπομπή έπαιζε σε επανάληψη από την 1 Απριλίου μέχρι και την περασμένη Παρασκευή, ενώ όλοι οι συντελεστές της είχαν μπει σε καραντίνα προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού στο κανάλι. Παρόλα αυτά, το θέμα λύθηκε και έτσι αύριο ο αγαπημένος παρουσιαστής θα επιστρέψει ζωντανά στις 3.

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα το Πρωινό ωστόσο, το συγκρότημα θα λείπει από την εκπομπή και έτσι, τη θέση του θα αναλάβει για σήμερα ο Ηλίας Βρεττός.

Η αποκάλυψη για την απουσία των Alcatrash από το Καλό Μεσημεράκι

«Όποιος δε μπορεί να βλέπει αυτή την εκπομπή ας μην τη δει καθόλου»

Ο Νίκος Μουτσινάς που αναφέρθηκε στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να πω ότι η εκπομπή είναι μια πολύ συγκεκριμένη εκπομπή. Η εκπομπή έχει στηθεί για να υπάρχει γενικότερα, δε μπορεί να παρακολουθήσει δυστυχώς τα γεγονότα. Φαίνεται λες και έχουμε πάρει όλοι ναρκωτικά, δε συμβαίνει ακριβώς αυτό. Βασικά δεν συμβαίνει καθόλου αυτό. Είμαστε εδώ, είναι αυτή η εργασία μας, την κάνουμε με όση αγάπη και χαρά μπορούμε. Δεν είμαστε κάτι ρομπότ που μετά φεύγουμε και κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Σκεφτόμαστε, έχουμε άποψη, όπου μπορούμε τη λέμε…

Θα παρακαλέσω λοιπόν όποιος δε μπορεί να βλέπει αυτή την εκπομπή τη συγκεκριμένη στιγμή να μην τη δει κι αρχίζει και βρίζει μετά, ας μην τη δει καθόλου. Όποιος θέλει να περάσει καλά και να διασκεδάσει, είμαστε εδώ γι’ αυτόν. Καταλαβαίνω την ένταση των ημερών και όλο αυτό που συμβαίνει. Και να καταλάβω αυτούς που λένε “άσε μας κι εσύ ρε φαλακρέ, μεσημεριάτικα”! Τέλεια. Μην τη δείτε, δεν είναι υποχρεωτικό. Όποιος όμως, θέλει να διασκεδάζει έστω και για ένα δίωρο, είμαστε εδώ γι’ αυτόν.», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

 Νίκος Μουτσινάς ξέσπασμα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καλό Μεσημεράκι: Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλλε ο Πάνος Καλίδης και τα αποκάλυψε όλα για το Survivor

Share