Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει τη Δευτέρα το Καλό Μεσημεράκι

Μετά από μία εβδομάδα απουσίας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει τη Δευτέρα το Καλό Μεσημεράκι

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι πρόκειται να επιστρέψει επιτέλους το μεσημέρι της Δευτέρας στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ μιας και αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τα κρούσματα κορωνοϊού.

Η εκπομπή έπαιζε σε επανάληψη από την 1 Απριλίου μέχρι και την περασμένη Παρασκευή, ενώ όλοι οι συντελεστές της είχαν μπει σε καραντίνα προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού στο κανάλι. Παρόλα αυτά, το θέμα λύθηκε και έτσι αύριο ο αγαπημένος παρουσιαστής θα επιστρέψει ζωντανά στις 3.

Το Καλό Μεσημεράκι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στους τηλεθεατές που περιμένουν πώς και πώς να επιστρέψει η εκπομπή, με ένα επικό βίντεο που ανέβασαν στο Instagram.

H ανακοίνωση για την επιστροφή της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά

«ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ LIVE! ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ 15:00» , έγραψε χαρακτηριστικά η επίσημη σελίδα της εκπομπής στο Instagram.

Νίκος Μουτσινάς Καλό Μεσημεράκι

Η Ελένη Φουρέιρα προκάλεσε on air τον Νίκο Μουτσινά

Στο live του House of Fame την Παρασκευή, η Ελένη Φουρέιρα προκάλεσε on air τον Νίκο Μουτσινά, με αφορμή ένα συγκεκριμένο τραγούδι.

Ο Γιώργος Σπετσιώτης κλήθηκε για απόψε το βράδυ να ερμηνεύσει το τραγούδι «Τέρμα τα ψέματα» των Alcatrash, της μπάντας που πλαισιώνει τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή του.

Ο Γιώργος τα πήγε πολύ και μάλιστα δεν δίστασε να χορέψει στους ρυθμούς του κομματιού. Όταν η παρουσιάστρια στάθηκε δίπλα του, μετά το τέλος της ερμηνείας του, προκάλεσαν τον Νίκο Μουτσινά να κάνει το ίδιο χορευτικό, με τον Γιώργο λίγο νωρίτερα να τον έχει ξανά προκαλέσει να βρεθεί στη σκηνή και να κάνουν μαζί ένα ντουέτο. Να θυμίσουμε ότι στο σημερινό live, η Πηνελόπη είναι με μείον 4 βαθμούς!