House of Fame: Με μείον 4 βαθμούς η Πηνελόπη στα live

Την ψήφισαν όλοι οι συμμαθητές της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Με μείον 4 βαθμούς η Πηνελόπη στα live

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, οι σπουδαστές ψήφισαν μεταξύ τους και αποφάσισαν πως η Πηνελόπη θα είναι η παίκτρια η οποία θα στερηθεί τους 4 βαθμούς στο live της Παρασκευής, γεγονός που θα την φέρει σε δύσκολη θέση.

Αφού αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο του Γιώργου Ντίνου και της Έλενας, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο σαλόνι. Η Χρύσα κάλεσε την «κλίκα» της, όπως η ίδια την αποκάλεσε, δηλαδή τον Γιάννη, τη Βένια, τον Άρη και την Πηνελόπη για να συνεννοηθούν τι θα ψηφίσουν.

Τελικά δεν συνεννοήθηκαν και τόσο καλά και η Πηνελόπη κατέληξε να ψηφίζεται από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Η ψηφοφορία που στέρησε 4 βαθμούς από την Πηνελόπη στο House of Fame

Μπήκε στο σπίτι η σύντροφος του Γιάννη

Η παραγωγή του House of Fame είχε ετοιμάσει μία πολύ ξεχωριστεί έκπληξη στον Γιάννη χθες, καθώς μπήκε στο σπίτι η σύντροφός του, Βάσω και τον περίμενε στην αίθουσα χορού. Μόλις την είδε ενθουσιάστηκε και συγκινήθηκε.

Ο Γιάννης δεν πίστευε στα μάτια του μόλις την είδε να κάθεται και να τον περιμένει ενώ αφού τα είπαν λίγο οι δυο τους, και του εξήγησε πως πρέπει να περιορίσει λίγο τις εντάσεις που δημιουργεί μέσα στο σπίτι, πήγε να την γνωρίσει στους συμπαίκτες του.

«Ξεκίνησα να πηγαίνω, ανοίγω την πόρτα και βλέπω την Βασούλα. Βλέπω την κοπέλα μου. Έμεινα έκπληκτος. Δεν το περίμενα με τίποτα. Πιο εύκολα θα περίμενα ένα γράμμα, ένα βίντεο, άτι άλλο, παρά να τη δω εδώ πέρα. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα διάφορα συναισθήματα για κάποιο λόγο και λίγο αμήχανα. Ένιωσα, όμως, πολύ χαρά, πολύ θετική ενέργεια.», είπε στην κάμερα ο Γιάννης Αρβανιτίδης φανερά συγκινημένος.