House of Fame: Ήρθαν κοντά ο Γιώργος και η Έλενα

Νέο ειδύλλιο στην μουσική ακαδημία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Ήρθαν κοντά ο Γιώργος και η Έλενα

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, αποκαλύφθηκε ένα νέο ειδύλλιο ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και συγκεκριμένα, ανάμεσα στον Γιώργο και την Έλενα, με τον πρώτο να εκφράζει το ενδιαφέρον του.

Η αποκάλυψη για το ειδύλλιο του Γιώργου και της Έλενας στο House of Fame

«Έχουμε έρθει κοντά με την Έλενα. Εννοώ τα λέμε, σε ανθρώπινο επίπεδο. Σίγουρα υπάρχει φλέρτ, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά για να μη μιλήσω για την κοπέλα και πω κάτι που δεν ισχύει. Θέλω να την προσεγγίσω με έναν πολύ ωραίο και ευγενικό τρόπο για να της δείξω και τον σεβασμό μου πάνω απ’ όλα. Της αξίζει, στις περισσότερες γυναίκες αξίζει, για να μην πω σε όλες.

Δε ξέρω που θα οδηγήσει, μπορεί να μην οδηγήσει και πουθενά. Νομίζω είναι αμοιβαία η συναισθηματική στήριξη, το χαμόγελο, η ωραία κουβέντα, το κοπλιμέντο. Είμαστε σε αυτό το επίπεδο και μέχρι στιγμής μου αρέσει αυτό και της αρέσει. Δε νομίζω ότι αποσκοπούμε κάπου αλλού. Δεν είμαστε ο Στέφανος και η Μαριάννα, έχουμε και μια άλφα ηλικία» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ντίνος, ενώ χθες είδαμε και την σύντροφο του Γιάννη.

«Μην τραγουδήσεις ξανά τίποτα, να πας σπίτι σου»

Η Εύη Δρούτσα ήταν η χθεσινή καλεσμένη στο House of Fame και η κριτική της ήταν εξαιρετικά αυστηρή απέναντι στους παίκτες. Ειδικότερα, μίλησε με απότομο τρόπο στην Χρύσα και της είπε πως αν δεν γνωρίζει ποιος έχει γράψει το κομμάτι που ερμηνεύει τότε πρέπει να πάει σπίτι της και να μην ξανατραγουδήσει.

Λίγο μετά τον καυγά του Γιάννη με τα κορίτσια, οι σπουδαστές συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα χορού για να μιλήσουν με τον Πάνο Μεταξόπουλο, ο οποίος τους παρουσίασε την Εύη Δρούτσα. Εκείνη είχε κάτι να πει για όλους τους μαθητές και δεν χαρίστηκε σε κανέναν.

«Ξέρεις ποιος το έχει γράψει; Όχι. Εγώ λέω να μην τραγουδήσεις ξανά τίποτα και να πας σπίτι σου. Την άλλη φορά να πάει σπίτι της, αν δεν ξέρει τους δημιουργούς του τραγουδιού που θα τραγουδήσει. Είναι η τελευταία ημέρα που έρχεστε χωρίς να ξέρετε ποιος έχει γράψει τα τραγούδια».

Ωστόσο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κι όταν η Χρύσα ολοκλήρωσε την ερμηνεία της: «Για εμένα ούτε ψυχή, ούτε καρδιά, ένα ντουβάρι».