Battle of the Couples: Το πρώτο μήνυμα του Παναγιώτη Βασιλάκου μετά τον τελικό

«Ευχαριστώ για την αγάπη σας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Battle of the Couples: Το πρώτο μήνυμα του Παναγιώτη Βασιλάκου μετά τον τελικό

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Battle of the Couples και έτσι σήμερα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για το show που παρουσίαζε τους προηγούμενους μήνες.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Άγγελο και τη Μαριάννα που κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη και την ίδια στιγμή ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του καθώς και την παραγωγή που τον εμπιστεύτηκε.

H ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου για το Battle of the Couples

«Μια παρά πολύ όμορφη εμπειρία για εμένα τελείωσε πριν λίγες μέρες ! Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματα σας και την αγάπη σας ! Πολλά συγχαρητήρια στον Άγγελο και τη Μαριάνα για τη ΝΙΚΗ τους αλλά και στον Κώστα με τη Κριστη που έφτασαν τόσο κοντά στο να κατακτήσουν τον τίτλο ! Θέλω να πω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στη παραγωγή της @greenpixelproductions και φυσικά σε όλους τους τεχνικούς ηχολήπτες και τους καμεραμάν»

«Οι περισσότεροι μας βρίζατε και τώρα σας έπιασε να μάθετε ποσό διάστημα κράτησε η σχέση μας;»

Έξω φρενών φαίνεται να είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τα σχόλια που έχει δεχτεί, με αφορμή τον χωρισμό του με την Νικολέττα Τσομπανίδου.

Πριν από λίγες μέρες, η Νικόλ μίλησε στο “Happy Day” και ανακοίνωσε τον χωρισμό από τον πρώτο Έλληνα Bachelor, κάτι που πρώτοι εμείς σας είχαμε αποκαλύψει από το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

Ο Παναγιώτης έως τότε δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια, ωστόσο ξέσπασε μετά τα αρνητικά και επιθετικά σχόλια που δέχτηκε. Σε ένα σχόλιο του κάτω από μια φωτογραφία του, ο ίδιος αναφέρθηκε στον χωρισμό του.

«Οι περισσότεροι από εσάς μας βρίζατε όλο αυτό το διάστημα εμένα και Τη Νικολέττα και τώρα σας έπιασε τον ενδιαφέρον να μάθετε ποσό διάστημα κράτησε η σχέση μας ? Καλά έκανε και βγήκε και μίλησε και φυσικά την ενθάρρυνα να το κάνει !! Της εύχομαι τα καλύτερα και θα είμαι δίπλα της άμα μου το ζητήσει !

Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο ! Εγώ ποτέ δε κρύβομαι και ούτε θα κρυφτώ ! Απλά δε νομίζω ότι αρμόζει σε έναν άντρα να βγαίνει και να μιλάει για τη σχέση του».

Παναγιώτης Βασιλάκος οργισμένος με όσα ακούγεται μετά τον χωρισμό του με την Νικολέτα Τσομπανίδου