Καίτη Φίνου: Συγκίνησε με την ανάρτηση για τον Στάθη Ψάλτη

«Τώρα ζω μόνο με τις αναμνήσεις»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καίτη Φίνου: Συγκίνησε με την ανάρτηση για τον Στάθη Ψάλτη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Fcaebook, η Καίτη Φίνου θέλησε να στείλει ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα για την ημέρα του θανάτου του Στάθη Ψάλτη και έτσι ανέβασε μερικές κοινές τους φωτογραφίες και τις συνόδεψε με τα πιο υπέροχα λόγια.

Η ηθοποιός στην ανάρτησή της αναφέρθηκε και στην απώλεια που έζησε μέσα στα τελευταία χρόνια με τον χαμό των αδερφών της.

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τον Στάθη Ψάλτη

«21 Απριλίου 2017,4 χρόνια Σταθάκο μου…Και ακολούθησαν 2 συνεχόμενα χρόνια απωλειών μου…..
Φύγατε αγαπημένοι άνθρωποι που σημάδεψαν την καρδιά μου και την ζωή μου….και τώρα ζω μόνο με τις αναμνήσεις.

θα σας συναντήσω κι εγώ….ελπίζω γρήγορα…..δεν έχω καταλάβει γιατί με επέλεξε ο Θεός να βιώσω τόσες απώλειες……κάτι μάλλον “χρωστάω” στην ζωή και πρέπει να κλείσει ο κύκλος…..
Σ’ αγαπώ Στάθη μου…..φίλησέ τες μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

21 Απριλίου 2017 4 χρόνια Σταθάκο μου..... Και ακολούθησαν 2 συνεχόμενα χρόνια απωλειών μου..... Φύγατε αγαπημένοι...

Posted by Καίτη Φίνου on Tuesday, April 20, 2021

«Τον καιρό που ήταν άρρωστος δεν μπορούσα να τον δω»

Η Καίτη Φίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, όπου μίλησε για το καλλιτεχνικό της μέλλον και όχι μόνο. Αναφέρθηκε και στον αγαπημένο Στάθη Ψάλτη, με τον οποίο είχαν πολλά χρόνια σχέση.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, αρχικά συγκινήθηκε και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με το βίντεο που είχαν ετοιμάσει στην εκπομπή για την πορεία της μέχρι σήμερα σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο. Με αφορμή το βίντεο, γύρισε το χρόνο πίσω....

Μάλιστα, μίλησε και για τις δυο αδερφές της, που έφυγαν από τη ζωή.

«Δεν αντέχω. Έβλεπα τώρα φωτογραφίες που θα ανεβάσω με τον Στάθη. Τον αγάπησα πάρα πολύ και αργότερα όταν γίναμε φίλοι. Τον αγάπησα πολύ και τον καιρό που ήταν άρρωστος που δεν μπορούσα να τον δω. Ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μου.

Αν μπεις λίγο στη διαδικασία να σκεφτείς, ήταν ένα παιδί από φτωχή οικογένεια και έπεσε κατευθείαν στα πολλά χρήματα με τόσες γυναίκες γύρω του. Το κατάλαβα στα 40 μου αυτό. Ήταν η επιβεβαίωσή του γιατί ήξερε ότι δεν ήταν όμορφος. Τον είδα και στο τέλος που πήγα. Τότε φοβόντουσαν γιατί νόμιζαν ότι εγώ θα φωνάξω τα κανάλια. Δόξα τω Θεώ τα έχω ζήσει αυτά και έτσι όπως δεν μπορεί να τα φανταστεί ο καθένας».