Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα σχέδια του Buckingham για τα γενέθλιά της

Ανατροπή μετά την κηδεία του Φίλιππου

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα σχέδια του Buckingham για τα γενέθλιά της
News 20.04.2021 19:37
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Αύριο είναι τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία κλείνει το 95ο έτος της ηλικίας της και για πρώτη φορά θα τα περάσει χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο, Πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος κηδεύτηκε στο Ουίνσδορ το Σάββατο που πέρασε.

Η βασιλική οικογένεια βρίσκεται ακόμα σε πένθος και γι' αυτό το λόγο αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί κανένας εορτασμός για τα γενέθλια της βασίλισσας.

Μάλιστα δε θα κυκλοφορήσει και το καθιερωμένο πορτρέτο για τα γενέθλια της Ελισάβετ. Η ίδια βρίσκεται ακόμα σε βαθιά θλίψη λόγω του θανάτου του συζύγου της, κάτι που φάνηκε και από την εμφάνισή της στην κηδεία του.

Βασίλισσα Ελισάβετ γενέθλια

Η συνάντηση της Ελισάβετ με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ μετά την κηδεία του Φίλιππου

Από τη μέρα που έγινε η κηδεία του Φίλιππου, η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει μπει σε σκέψεις σχετικά με το μέλλον της βασιλικής οικογένειας και έτσι, συγκάλεσε μία συνάντηση με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ, τους δύο επόμενους στη διαδοχή.

Η Βασίλισσα φαίνεται έτοιμη να παραδώσει το στέμμα της στον γιο της και έτσι θέλησε να μιλήσει με τον ίδιο καθώς και με τον εγγονό της, τον πρωτότοκο γιο του Καρόλου προκειμένου να ρυθμίσουν το μέλλον της οικογένειας. Μάλιστα, ο φακός την απαθανάτισε στην πρώτη της βόλτα χωρίς τον αγαπημένο της.

Κάρολος κηδεία Φίλιππου

Σύμφωνα με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, η Ελισάβετ έχει σκοπό να παραιτηθεί από τον θρόνο της, στις 21 Απριλίου, ανήμερα των γενεθλιών της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρίγκιπας Φίλιππος: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την Ελισάβετ και τα παιδιά του Ουίλιαμ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η εντολή για την ενδυμασία στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου που έδωσε

Share