Γενέθλια για την Πόπη Τσαπανίδου - Έκλεισε τα 54

«Μπράβο σου καλά τα κατάφερες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γενέθλια για την Πόπη Τσαπανίδου - Έκλεισε τα 54

H Πόπη Τσαπανίδου γιόρτασε σήμερα τα γενέθλιά της. Η αγαπημένη δημοσιογράφος έκλεισε τα 54 και παρόλο που βρισκόμαστε σε καραντίνα, γέμισε με μπαλόνια το σπίτι της και ευχήθηκε στον εαυτό της με ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα.

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι πολύ ενεργή στα social media και πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή. Με το εγγονάκι της να ετοιμάζεται να έρθει στη ζωή σε λίγο καιρό, η δημοσιογράφος πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της και έστειλε το πιο θετικό μήνυμα.

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου για τα γενέθλιά της

«Happy birthday to me!

Υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων σε σχέση με τα γενέθλια. Αυτοί που αναπολούν τα χρόνια που πέρασαν και στεναχωριούνται που γερνάνε και χάνουν τα νιάτα τους και οι άλλοι που χαίρονται, χαμογελούν και απολαμβάνουν το γεγονός ότι έκλεισαν ακόμα 365 μέρες πάνω σ αυτόν τον πλανήτη. Μαντέψτε που ανήκω εγώ!

Σήμερα το πρωί λοιπόν, στάθηκα μπροστά στον καθρέφτη, με κοίταξα βαθιά στα μάτια και μου είπα: “χρόνια σου πολλά κοριτσάκι! Μια χαρά τα κατάφερες ως εδώ” και το εννοούσα! Και γιορτάζω, γιατί ναιιιιι κατάφερα να ζήσω 54 γεμάτα χρόνια, με τα όλα τους! Τι ωραία που είναι η ζωή ρε παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Μερικά τραύματα αργούν να γιατρευτούν»

Η Πόπη Τσαπανίδου πριν από λίγο καιρό προχώρησε σε μια αποκάλυψη αναφορικά με ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Η γνωστή και καταξιωμένη δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμές της καθημερινότητας της.

Έτσι, η Πόπη Τσαπανίδου που πρόκειται σε λίγο καιρό να γίνει γιαγιά ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πρόβλημα υγείας.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος έχει τενοντίτιδα στο χέρι και κάνει φυσικοθεραπείες. Κατά την διάρκεια λοιπόν μιας συνεδρίας φωτογραφήθηκε με σκοπό να στείλει το δικό της μήνυμα υποστήριξης.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Μερικά τραύματα αργούν να γιατρευτούν! Μην τα παρατάς. Υπομονή, επιμονή και δουλειά. Θα περάσει κι αυτό. I promise! #physiotherapy #pain #τενοντίτιδα»

Πόπη Τσαπανίδου άγνωστο πρόβλημα υγείας