Αντελίνα Βαρθακούρη - The 2night Show: «Μετά τον ALPHA ήμουν στεναχωρημένη και απογοητευμένη»

«Μετά μετά από πολύ καιρό νιώθω καλά με την τηλεοπτική μου οικογένεια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντελίνα Βαρθακούρη - The 2night Show: «Μετά τον ALPHA ήμουν στεναχωρημένη και απογοητευμένη»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, ήταν το βράδυ της Τρίτης η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντομη συνεργασία της με τον ALPHA και στην απογοήτευση που ένιωσε μετά το τέλος της εκπομπής.

Παράλληλα μίλησε για την νέα της εκπομπή Σου- Κου Family που παρουσιάζει μαζί με τον αγαπημένο της, Χάρη, για τη σχέση της με τον σύζυγό της καθώς και με τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Αντελίνας Βαρθακούρη στο The 2night Show

«Παντρεύτηκα στα 24. Ήταν τρελή καψούρα αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια. Νομίζω πως με κυνηγάει ο χρόνος. Πάντα ήθελα να τα κάνω γρήγορα. Το έδαφος στη ζωή μου ήταν πάντα σταθερό λόγω των γονιών μου. Η αγάπη και η πίστη τους σε μένα… Έχω απίστευτη σχέση με τον μπαμπά μου. Ο πατέρας μου ήταν και είναι ο άνθρωπος που μοιράζομαι τα πάντα στη ζωή μου και είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου. Ο πατέρας μου είναι το κολλητάρι μου.

Δεν θα έκανα βήμα χωρίς τη μαμά μου, είναι ο πιο δοτικός άνθρωπος. Με τον Χάρη μιλάγαμε τους δυο πρώτους μήνες στο τηλέφωνο. Δεν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε. Από το μεσημέρι μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί. Τον Χάρη τον είδα και ήταν σαν να τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Άκουγα πάρα πολύ τον πατέρα του. Πήγαμε και ο Χάρης με τον μπαμπά μου δέσανε αμέσως.

Παίζανε πινγκ πονγκ. Τον πεθερό μου τον γνώρισα σε μια απονομή δίσκου. Ήταν αυτό το μαγικό που εγώ εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τον Πάριο. Αυτή η σχέση με χαρακτηρίζει με τον πεθερό μου. Έχει μια ταπεινότητα, μια συστολή. Ο πεθερός μου μου έδωσε πολλά πράγματα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Αναφορικά με τη συνεργασία της με τον Alpha: «Ήμουν πολύ καλά επαγγελματικά μετά το παιχνίδι, έκανα πολλές συζητήσεις. Δεν ήθελα να φύγω από τον όμιλο, το θεωρούσα προδοσία, όμως το Star δεν είναι κάτι να μου δώσει. Μου είπαν να πάω στον Alpha και με χαρά το έκανα.

Ο Αlpha είναι μέσα στην καρδιά μου. Αλλά είχα πρόβλημα μόνο με έναν άνθρωπο. Δεν θέλω να παίρνει η μπάλα άλλους. Ήταν μια κακή σχέση δική μου. Με ενοχλεί να ταλαιπωρείς ανθρώπους. Ήταν ένα σύντομο διαζύγιο. Μετά ήμουν στεναχωρημένη και απογοητευμένη, με μια επιλογή που δεν σκέφτηκες, βιάστηκες και έκανες λάθος. Σε εκείνο το σημείο ήρθε ο ΣΚΑΪ στη ζωή μου».

Για την απόφαση να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου με τον σύζυγό της: «Με πίστεψε ο κ. Κόμπος και μετά από πολύ καιρό νιώθω καλά με την τηλεοπτική μου οικογένεια. Πιστεύω στην τηλεοπτική μας συνύπαρξη με τον Χάρη. Αρκεί να δει κάποια πράγματα που δεν βλέπει. Πρέπει να κάτσει να δει αν αυτό το πράγμα πραγματικά το γουστάρει. Αν το γουστάρει πρέπει να μπει στο ρεπορτάζ, στο τι γίνεται μπρος και πίσω από τις κάμερες. Αν μπει σε αυτό θα είναι πολύ καλός.

Απλά δεν βγάζει ακόμα το ζουμί που πρέπει να βγάλει. Στην αρχή μου έλεγαν ότι δεν τον αφήνω να μιλήσει. Εγώ έβλεπα ότι μερικές φορές δεν θέλει να μιλήσει για κάποιο θέμα με μια ματιά. Τον έβαλα με το ζόρι να δει Survivor για να ξέρει τι συμβαίνει στο πρόγραμμα και στη θεματολογία της εκπομπής. Δεν τα παρατάω μαζί γιατί αν μπει σε αυτό θα του αρέσει πολύ, αρκεί να κάτσει.

Τα πειράγματα του Χάρη στον αέρα είναι «βιτριολικά». «Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο κράτημα. Πετάω κι εγώ μερικά όταν με τρελαίνει. Αυτό που ζήσαμε μαζί είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο σχολείο, για τον τρόπο που μέσα από εμένα διαχειρίζεται και διαχειριζόμαστε κάποια πράγματα, που ενδεχομένως κανένας ξένος να μην είχε την υπομονή. Πάντως μαζί μου νιώθει σιγουριά», είπε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Μονοψήφια κάνουν πλέον όλες οι εκπομπές. Δεν με στεναχωρεί τίποτα»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε συνέντευξη η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία μίλησε για την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, Σουκ-Κου Family και τα νούμερα τηλεθέασης της, αλλά και για τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πολύ καλά στον ΣΚΑΙ. Έχω βρει συνεργάτες που αγαπούν την Αντελίνα και τους αγαπώ διπλά. Τα σπίτια αποτελούνται από πολλούς ανθρώπους, δεν τα βάζω όλα σε ένα σακί. Είμαι πολύ καλά με την εκπομπή, δεν επαναπαύομαι ούτε εφησυχάζομαι.

Είμαστε απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού που είναι χρόνια εκεί και είναι στρωμένη εκπομπή. Μονοψήφια κάνουν πλέον όλες οι εκπομπές. Δεν με στεναχωρεί τίποτα, ούτε τα πολύ καλά ακούω, ούτε τα πολύ κακά», είπε αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Επίσης, πρόσθεσε: «Ο Χάρης είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε μαζί. Ο Χάρης βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του. Οπωσδήποτε διαφωνώ με τον Χάρη σε αρκετά πράγματα κι εκείνος μαζί μου. Το κανάλι είναι πάνω απ’ όλα και θα ανακοινώσει για το μέλλον της εκπομπής.

Τι νόημα έχει να σταματήσεις μια εκπομπή που ξεκίνησε τώρα. Θέλει να δεθεί η εκπομπή και να γίνει μια συνήθεια στον κόσμο. Εγώ θα ήθελα να δω τον άνδρα μου καλά και ευτυχισμένο και είναι έτσι μαζί με το κορίτσι του».