Χάρης Βαρθακούρης: Η συγκινητική έκπληξη για τα γενέθλιά του στον αέρα της εκπομπής

«Είχα πει ότι δεν ήθελα να κάνετε τίποτα. Ευχαριστώ πάρα πολύ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: Η συγκινητική έκπληξη για τα γενέθλιά του στον αέρα της εκπομπής

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Αντελίνα Βαρθακούρη και οι συνεργάτες της, ετοίμασαν μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη για τον Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος είχε τα γενέθλιά του.

Πέρα από επέτειο που είχε με την αγαπημένη του σύζυγο, ο Χάρης Βαρθακούρης είχε και γενέθλια και έτσι όταν είδε την τούρτα να μπαίνει στο πλατό συγκινήθηκε και τόνισε πως δεν ήθελε έκπληξη.

«Είχα πει ότι δεν ήθελα να κάνετε τίποτα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Αποφασίσαμε επίτηδες να παντρευτούμε στα γενέθλιά μου για να θυμάμαι εγώ την επέτειο», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η έκπληξη στον Χάρη Βαρθακούρη για τα γενέθλιά του

«Θέλω να σου πω ότι σε αγαπώ πάρα πολύ. Ότι τίποτα δε θα γινόταν χωρίς εσένα. Ότι έχουμε δυο μαγικά παιδιά και ότι μπορεί να περνάμε και δύσκολα αλλά τα όμορφα και όλα αυτά που έχουμε δημιουργήσει είναι πάντα πιο δυνατό από οτιδήποτε άλλο», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη στον σύζυγό της.

«Δεν ισχύει ότι θα κοπεί το Σου-Κου Family»

Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησαν στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στις φήμες που θέλουν την εκπομπή του Σου-Κου Family να κόβεται λόγω της τηλεθέασης που σημειώνει.

Η εκπομπή του αγαπημένου ζευγαριού ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες ωστόσο η αλήθεια είναι ότι πως μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά στη μεσημεριανή ζώνη στο δυναμικό κοινό. Ωστόσο και οι δύο είναι ικανοποιημένοι και ξεκάθαροι πως η εκπομπή θα συνεχιστεί.

Αντελίνα Βαρθακούρη Χάρης

«Ο πατέρας μου βλέπει την εκπομπή και το καταλαβαίνω γιατί συνήθως τα σχόλια του είναι τραγουδιστικά. Η Αντελίνα νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια που είμαστε μαζί τηλεοπτικά. Δεν κοιτάζω τα νούμερα. Επηρεάζουν πάρα πολύ την ζωή μας, σήμερα με ξύπνησε για να μου πει ότι τα νούμερα μας ήταν καλά χθες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Με την Αντελίνα Βαρθακούρη, να συμπληρώνει:

«Εννοείται κοιτάζω τα νούμερα κάθε πρωί, στην αρχή ξέραμε κάποιες δυσκολίες για τα χαμηλά νούμερα. Απέναντι είναι η Ναταλία και είναι χρόνια με μία πολύ δυνατή ομάδα. Εγώ τώρα που είμαι με τον Χάρη και αυτή την ομάδα είμαι πολύ χαρούμενη. Με ενοχλεί γιατί ρωτάνε και στελέχη του ΣΚΑΙ. Είμαστε πολύ καλά με το Σου- Κου family και δεν ισχύει ότι θα κοπεί».