MasterChef 5 - Μαρία: «Στην αρχή ο Ιωάννης με φλέρταρε»

«Σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που θα κρατήσω επαφές»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Μαρία: «Στην αρχή ο Ιωάννης με φλέρταρε»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚούΚου ήταν σήμερα το πρωί η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης από το MasterChef 5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Ιωάννη και στο πώς αυτός την φλέρταρε στην αρχή.

Ο Ιωάννης από τη μεριά του ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό ανάμεσα σε εκείνον και τη Μαρία, ωστόσο η νεαρή διαγωνιζόμενη φάνηκε να έχει διαφορετική οπτική στην υπόθεση.

Οι δηλώσεις της Μαρίας για τον Ιωάννη στο MasterChef 5

«Ο Ιωάννης ξέρει τι σχέση έχουμε και το τι αισθάνομαι. Η σχέση μας είναι φιλική και σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που θα κρατήσω επαφές μετά το τέλος του παιχνιδιού. Είμαστε πάρα πολύ αντίθετοι χαρακτήρες, αλλά εγώ τον αποδέχομαι και με αποδέχεται και αυτός.

Στην αρχή με φλέρταρε, αλλά ήταν ο τρόπος προσέγγισης όχι με λόγια. Αυτό που με ενοχλήσει περισσότερο είναι ότι δημιουργήθηκε όλο αυτό από ψέματα. Αν ήταν αλήθεια, εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γυρίσω και να το πω. Η σχέση μου με τη Μαρίνα ήταν ουδέτερη, δεν είχα κάποιο προσωπικό πρόβλημα, ούτε αντιπάθεια υπάρχει από τη δικιά μου πλευρά. Όταν βγήκα έξω και είδα όλα αυτά που έχει πει για μένα, απόρησα, που τα σκέφτεται και για ποιο λόγο να κάτσει να πει αυτά τα πράγματα. Δεν με ενοχλεί καθόλου η άποψή της, με ενοχλούν τα ψέματα, γιατί να λες ψέματα;», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία.

«Η σχέση που έχω με τη Μαργαρίτα είναι αληθινή»

Το πρωί της Τετάρτης, η Μαρία Λαζαρίδου, η παίκτρια που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τη Μαργαρίτα.

Η Μαρία, εξήγησε πόσο κοντά ήταν με την Μαργαρίτα μέσα στο παιχνίδι, χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν δημοφιλής στον κόσμο, ενώ απάντησε και στην δήλωση που είχε κάνει πριν λίγο καιρό ο Τζιοβάνι, για εκείνη και τον Στέφανο, κατηγορώντας τους πως έβαλαν αρχηγό τη Μαργαρίτα για να τη διώξουν από τον διαγωνισμό.

«Ήθελα να πάω πολύ μπροστά στο παιχνίδι. Δεν περίμενα να φύγω, φυσικά αφού μαγείρεψα κατάλαβα πως ήρθε η ώρα μου. Δεν περίμενα αρκετά πράγματα από αυτά που είδα, παρόλα αυτά αισθάνομαι πολύ καλά.

Φυσικά και υπάρχει η φιλική σχέση με τη Μαργαρίτα. Και είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Φυσικά μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν εντάσεις, όχι μόνο ανάμεσα σε εμένα και τη Μαργαρίτα αλλά γενικά στις ανθρώπινες σχέσεις. Πάντα στο τέλος της ημέρας καθόμασταν στο δωματιάκι μας και κάναμε το συμβούλιό μας.

Όταν εγώ ξεκίνησα να κάνω παρέα με τη Μαργαρίτα, δεν γνώριζα ούτε το ταλέντο της, ούτε πόσο δημοφιλής είναι στον κόσμο. Μετά την επιστροφή της υπήρξε μία ένταση ανάμεσά μας, γιατί έκατσε περισσότερο πάνω από τον Στέφανο αλλά μετά με προσέγγισε και το λύσαμε.

Δεν με ενόχλησε το ότι ήρθαν οι παλιοί παίκτες αλλά το ότι έπρεπε να μπω στη διαδικασία να παλέψω για τη θέση μου. Όσο για τη δήλωση του Τζιοβάνι, την είδα μόλις βγήκα από το παιχνίδι και εντυπωσιάστηκα. Δεν το περίμενα, εμένα δεν μου είχε δείξει ποτέ κάτι τέτοιο. Γιατί δεν το εκδήλωσε εκείνη τη στιγμή; Ήταν πολύ κακοπροαίρετο σχόλιο και εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.

Εγώ είχα μιλήσει με τη Μαργαρίτα και μου είχε πει πως θέλει να είναι αρχηγός και το είχε πει και στον Στέφανο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία.