Masterchef 5 - Τζιοβάνι: "Η Μαρία ήταν έτοιμη να μου πετάξει σκ@@@"

Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5 - Τζιοβάνι:

Εννέα πλέον οι παίκτες του Masterchef και η όγδοη εξωτερική δοκιμασία φέρνει ξανά την μπλε και την κόκκινη ομάδα αντίπαλες και για άλλη μια φορά έπρεπε να οριστούν αρχηγοί.

Νεύρα έδειξε ο Διονύσης, ο οποίος έδειξε ηγετικές τάσεις, αλλά η ομάδα του δεν τις ασπάστηκε ιδιαίτερα, καθώς φάνηκε να μην τον επιθυμεί για αρχηγό της.

Η κόκκινη όρισαν αρχηγό τη Λία τελικά και οι Μπλε την Μαργαρίτα!

Ο Τζιοβάνι από την άλλη έκανε την έκπληξη και «ξέσπασε», όταν οι συμπαίκτες του εμμέσως πλην σαφώς δήλωσαν ότι δεν τον θέλουν για αρχηγό.

Εκείνος δεν είχε πρόβλημα όμως αποκάλυψε ότι πήρε το μάθημά του:

«Από την προηγούμενη ομαδική έμαθα κάτι. Άνοιξαν τα μάτια μου, κατάλαβα κάτι για κάποιους. Νομίζω ότι δεν πρέπει να στεναχωριέμαι. Η Μαρία στην προηγούμενη δοκιμασία και ο Στέφανος -αλλά ο Στέφανος φωνάζει, είναι ο χαρακτήρας του αλλά πάει και μπροστά- δεν ακούει. Για την τεμπούρα ξεκίνησε να λέει ότι ο Τζιοβάνι φταίει, ήταν έτοιμη να μου πετάξει σκατά αλλά μετά κερδίσαμε και φόρεσε τον κουβά» είπε.

Οι δηλώσεις του Τζιοβάνι on camera

Επιστρέφει στο παιχνίδι ο Ιωάννης Αυλωνίτης

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στο MasterChef 5, καθώς ανάμεσα στους παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση τους, είναι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Συγκεκριμένα, όταν το παιχνίδι φτάνει στην 9αδα – 10αδα, επιστρέφουν μέσα τρεις παίκτες που έχουν φύγει μετά από τις δοκιμασίες.

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη είχαν αποκαλύψει, αρχικά, πως μπαίνουν και πάλι η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Σήμερα, λοιπόν, Κωνσταντίνος Αρτσίτας είπε πως ο τρίτος παίκτης που θα επιστρέψει στον διαγωνισμό είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία. Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον.