MasterChef 5: Ενοχλήθηκε ο Διονύσης - Δεν τον ήθελε η ομάδα του για αρχηγό

Τελικά επιλέχθηκε η Λία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ενοχλήθηκε ο Διονύσης - Δεν τον ήθελε η ομάδα του για αρχηγό

Νεύρα έδειξε στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5 ο Διονύσης, ο οποίος έδειξε ηγετικές τάσεις, αλλά η ομάδα του δεν τις ασπάστηκε ιδιαίτερα, καθώς φάνηκε να μην τον επιθυμεί για αρχηγό της.

Η κόκκινη και η μπλε ομάδα βρέθηκαν στο Λαύριο και πέριξ των εγκαταστάσεων του ριάλιτι μαγειρικής, με το θέμα της δοκιμασίας να είναι το μαγειρικό ταίριασμα με τη σαμπάνια. Οι δύο ομάδες έκαναν τη σύσκεψή τους και έπρεπε να αποφασίσουν τους αρχηγούς τους, με την ομαδική δοκιμασία να αναδεικνύεται σε γυναικεία υπόθεση.

Η Λία στην κόκκινη ομάδα και η Μαργαρίτα, η νικήτρια του Silver Award, στην μπλε πήραν την αρχηγία. Η πρώτη, μάλιστα, έβαλε και... βέτο στην αρχηγία του Διονύση, θεωρώντας τον πολύ νευρικό. «Μάλλον έχετε μάθει να δουλεύετε σε ένα ζεν, μη σας χαλάσω το όνειρο», ανέφερε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του, που πάντως έδειξαν να μην τον θέλουν για αρχηό, αφού μέχερι και η Ανούς αποστασιοποιήθηκε από το αγόρι της σε αυτό το θέμα.

Τα νεύρα του Διονύση για την αρχηγεία στο MasterChef 5

Επιστρέφει στο παιχνίδι ο Ιωάννης Αυλωνίτης

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στο MasterChef 5, καθώς ανάμεσα στους παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση τους, είναι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Συγκεκριμένα, όταν το παιχνίδι φτάνει στην 9αδα – 10αδα, επιστρέφουν μέσα τρεις παίκτες που έχουν φύγει μετά από τις δοκιμασίες.

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη είχαν αποκαλύψει, αρχικά, πως μπαίνουν και πάλι η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Σήμερα, λοιπόν, Κωνσταντίνος Αρτσίτας είπε πως ο τρίτος παίκτης που θα επιστρέψει στον διαγωνισμό είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Masterchef 5 αποχώρησε ο Ιωάννης Αυλωνίτης

Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία. Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον.