Ζήνα Κουτσελίνη: Ξεχωριστά γενέθλια με τους συνεργάτες της

«Είχα σχεδιάσει να τρολάρω τον εαυτό μου αλλά και τον Γιώργο Καραϊβάζ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζήνα Κουτσελίνη: Ξεχωριστά γενέθλια με τους συνεργάτες της

Η Ζήνα Κουτσελίνη γιόρτασε σήμερα τα γενέθλιά της και στην έναρξη της εκπομπής της, δέχθηκε μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη από τους συνεργάτες της. Η ίδια βέβαια αντιμετώπισε διαφορετικά αυτή τη μέρα μιας και προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει τον αιφνίδιο χαμό του καλού της φίλου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για την έκπληξη αλλά την ίδια στιγμή εξήγησε πόσο ιδιαίτερη είναι η μέρα αυτή για εκείνη, μιας και είχε σκοπό να κάνει πλάκα στον Γιώργο Καραϊβάζ για την ηλικία της.

Τα λόγια της Ζήνας Κουτσελίνη για τα γενέθλιά της

«21η Απριλίου γεννήθηκα εγώ και η Βασίλισσα Ελισάβετ. Αυτό τα λέει όλα. Είναι δύσκολα για μένα σήμερα αυτά τα γενέθλια γιατί τα είχα σχεδιάσει αλλιώς να τρολάρω τον εαυτό μου αλλά και τον Γιώργο Καραϊβάζ. Γίνομαι 51 και του χρόνου θα μαι 50 ,θα πηγαίνω προς τα πίσω ,καλά να είμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

Κοινωνικό Πολυϊατρείο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ μετά τα χρήματα που μάζεψε η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Στην πρώτη εκπομπή που έκανε μετά την στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε πως για να τιμηθεί η μνήμη του άνοιξε ένας λογαριασμός στον οποίο οι τηλεθεατές μπορούν να προσφέρουν χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική και έτσι, συγκεντρώθηκαν συνολικά, 163.070,47€, ενώ στην προσπάθεια αυτή συνέβαλε και η οικογένεια του δημοσιογράφου.

Γιώργος Καραϊβάζ Αλήθειες με τη Ζήνα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τη Ζήνα Κουτσελίνη, τους συντελεστές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», τη διοίκηση του Star, όλους

τους τηλεθεατές σε Ελλάδα και εξωτερικό, τους συντελεστές του τραγουδιού «Αλήθεια», που αγκάλιασαν αυτή την τεράστια προσπάθεια και πάνω από όλα την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, που με τόσο αγάπη και εμπιστοσύνη συμμετείχε ενεργά.

Το νέο Πολυϊατρείο του Οργανισμού αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ, στεγάζεται στην Αγία Παρασκευή, στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ». Η συγκεκριμένη είναι μία δράση πραγματικά πολύτιμη για κάθε παιδί και οικογένεια, ειδικότερα για οικογένειες με σοβαρά προβλήματα οικονομικά και κοινωνικά. Μέσα από το Πολυϊατρείο διασφαλίζεται ότι κάθε παιδί έχει την ιατρική φροντίδα, που έχει ανάγκη και δικαιούται.