Χριστίνα Κοντοβά: Οι αγορές που έκανε για το κοριτσάκι που πρόκειται να υιοθετήσει

Τρισευτυχισμένη η σχεδιάστρια μόδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Κοντοβά: Οι αγορές που έκανε για το κοριτσάκι που πρόκειται να υιοθετήσει

Τις νέες της αγορές για το κοριτσάκι που πρόκειται να υιοθετήσει έκανε σήμερα το πρωί η Χριστίνα Κοντοβά, με την ίδια να είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ.

Η γνωστή σχεδιάστρια πήρε την μεγάλη απόφαση να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα, την μικρή Ada, με την Χριστίνα να βρίσκεται προς το παρόν στην Ελλάδα για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ωστόσο η ίδια ξεκίνησε τα ψώνια για την κορούλα της και μάλιστα της αγόρασε ένα κοριτσάκια και μερικά ρουχαλάκια, παρέα με την Έβελυν Καζαντζόγλου και έναν φίλος τους.

Η Χριστίνα Κοντοβά, ενθουσιασμένη με τις αγορές της, τις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο instagram.

Χριστίνα Κοντοβά αγορές για το κοριτσάκι που θα υιοθετήσει

Χριστίνα Κοντοβά αγορές για το κοριτσάκι που θα υιοθετήσει από την Αφρική

Δάκρυσε η Σίσσυ Χρηστίδου - «Θα γίνω εγώ η νονά της κόρης της Κοντοβά»

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση, ειδικά της Σίσσυς Χρηστίδου, στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, όταν σχολίασαν την είδηση πως η Χριστίνα Κοντοβά είναι ανάδοχη μητέρας ενός παιδιού από την Καμπάλα και σε λίγο καιρό θα το υιοθετήσει.

Η παρουσιάστρια είναι καλή φίλη με την Κοντοβά για αυτό και δάκρυσε μιλώντας για το θέμα. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως εκείνη θα είναι η νονά του παιδιού όταν θα βαφτιστεί.

«Θέλω να πω ότι είναι συγκλονιστική μητέρα. Πιο μητέρα από πολλές μητέρες που έχουμε γεννήσει παιδιά. Η Χριστίνα για μένα είναι αδελφή μου, δεν είναι απλά φίλη μου. Αυτό το ταξίδι το έχω ζήσει μαζί της από τον σπόρο που γεννήθηκε μες στο μυαλό της.

Θέλω να σας πως ότι θα είμαι και νονά της Έιντα. Μας έχουν δέσει πάρα πολλά πράγματα. Μιλάω μαζί της συνέχεια όταν βρίσκεται εκεί. Και με την Έιντα φυσικά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, γεμάτο χαρά και ζωή αυτό το κοριτσάκι. Είναι συγκλονιστικό το πώς έχει μεταμορφωθεί η Χριστίνα. Είναι λες και γεννήθηκε μια άλλη Χριστίνα. Η Χριστίνα είναι εκεί πολλές φορές μόνη της.

Περνάει πολύ χρόνο εκεί, μόνη της με αυτό το πλάσμα. Αυτό είναι που τη δένει. Είναι μια διαδικασία δύσκολη. Θα περάσει από επιτροπές και δικαστήριο. Είναι πάρα πολλές οικογένειες που κάνουν αυτή την προσπάθεια» είπε, μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος, είπε πως έχει αφήσει τα πάντα στην Ελλάδα για να μείνει εκεί κοντά στη μικρή και να δεθεί με το κοριτσάκι.