Πάσχα: Η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο για το Youtube της Αρχιεπισκοπής

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Αϊβάζης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάσχα: Η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο για το Youtube της Αρχιεπισκοπής

Σε έναν εξαιρετικά διαφορετικό ρόλο πρόκειται να δούμε τις επόμενες μέρες τη Μαρία Κορινθίου, η οποία όπως έγινε γνωστό σήμερα μέσα από την εκπομπή Πρωινό, θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο για το κανάλι του Youtube της Αρχιεπισκοπής.

Η αγαπημένη ηθοποιός κάνει πολύωρα γυρίσματα για την ερμηνεία της μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη, ενώ τη σκηνοθεσία του βίντεο που θα ανέβει στο κανάλι τη Μεγάλη Εβδομάδα, έχει αναλάβει ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε και την κόρη τους στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο Καφέ της Χαράς.

Η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο στην νεοελληνική, προκειμένου να είναι κατανοητός σε όλο τον κόσμο που θέλει να μπει και να τον ακούσει. Ο Παναγιώτης Πετράκης θα ερμηνεύσει ύμνους από τα δώδεκα ευαγγέλια, τους οποίους θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε τη Μεγάλη Πέμπτη.

Οι λεπτομέρειες για τη Μαρία Κορινθίου και τον Επιτάφιο Θρήνο για την αρχιεπισκοπή

«Αν δεν γλείφεις και δεν είσαι σε κλίκες, πληρώνεις ακριβά το τίμημα»

Πριν από λίγο καιρό, η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που έχει χάσει στο θέατρο λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής της καθώς και στις «κλίκες» που υπάρχουν στον χώρο.

Παράλληλα, μίλησε για τον γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη, ενώ σχολίασε και τις live streaming παραστάσεις που έχουν γίνει μόδα τους τελευταίους μήνες λόγω των εξελίξεων με την πανδημία του κορωνοϊού.

«Η ομορφιά μου μού έχει κλείσει πόρτες, ειδικά στο θέατρο. Δεν μπορούσαν να με φανταστούν σε διάφορους ρόλους. Κακώς! Όταν λειτουργείς ως μονάδα σε αυτό το χώρο από τα 24 και δεν σε βοηθάει κανένας, ούτε έχεις πλάτες, ούτε γλείφεις, ούτε είσαι σε κλίκες το πληρώνεις το τίμημα και πάρα πολύ ακριβά.

Θεωρώ το live streaming είναι απλά έσχατη ανάγκη για βιοποριστικούς λόγους. Και μένα μου είπαν να κάνω το Τζόρνταν live streaming αλλά αρνήθηκα. Εγώ δεν έκανα ποτέ δουλειά για τα χρήματα. Αν θεωρούσα ότι έκανα κάτι λάθος, έφευγα. Θα μπορούσα να είχα κάνει πάρα πολλά για τα χρήματα.

Με τον Γιάννη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, εγώ ήμουν πιο δύσκολη. Με κυνήγησε πολύ! Είμαι και τέτοιος άνθρωπος εγώ. Με έβαλε στη διαδικασία να μου γυρίσει το κεφάλι, να τον κοιτάξω από πάνω μέχι κάτω και να πω ότι ίσως και αξίζει», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.