Δούκισσα Νομικού: «Η Βίκυ Καγιά θα αποθεώσει το Dancing With the Stars»

Αποκάλυψε την αλήθεια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: «Η Βίκυ Καγιά θα αποθεώσει το Dancing With the Stars»

Το πρωί της Πέμπτης, η Δούκισσα Νομικού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων σχολίασε και την Βίκυ Καγιά, η οποία μετά την απομάκρυνσή της από το GNTM, θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the Stars, το οποίο παλαιότερα παρουσίαζε η ίδια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σχολίασε πως το πρότζεκτ αυτό ταιριάζει «γάντι» στην Βίκυ Καγιά και πως είναι βέβαιη ότι θα το αποθεώσει, ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον και τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

Οι δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού για τη Βίκυ Καγιά και το Dancing with the Stars

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφει το Dancing with the Stars. Είναι ένα project που έχω αγαπήσει και εγώ πάρα πολύ. Είναι πολύ πετυχημένο και η Βίκυ Καγιά πιστεύω πως θα το αποθεώσει. Της ταιριάζει γάντι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο δικό της τηλεοπτικό μέλλον αποκάλυψε πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για του χρόνου ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς.

«Μετά το πρώτο γύρισμα είχα τύψεις»

Η Δούκισσα Νομικού μιλώντας στην εκπομπή Love it μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όταν έκανε το πρώτο γύρισμα του Super Makeover, είχε τύψεις γιατί είχε αφήσει πίσω τα παιδιά της και τον άντρα της.

H αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην οικογένειά της αλλά και στα κιλά της εγκυμοσύνης και εξήγησε, πώς πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Είναι αστείο γιατί λίγο πριν μου γίνει αυτή η πρόταση με είχαν ρωτήσει και είχα πει ότι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι να γυρίσω στην τηλεόραση. Τρεις μέρες μετά χτυπάει το τηλέφωνο και μου γίνεται αυτή η πρόταση».

Ενώ συμπλήρωσε:

«Όταν συζητήσαμε με την παραγωγή πως θα είναι στημένα τα γυρίσματα, και πως τα έχουν γκρουπάρει, είναι έτσι που προλαβαίνω να δω τα παιδιά μου. Μετά το πρώτο γύρισμα γύρισα σπίτι και είχα τύψεις, με έπιασαν τα κλάματα για το πως θα το διαχειριστώ και πως θα το δεχτούν και τα παιδιά..

Είναι η πρώτη φορά που λείπω κάποιες ώρες από το σπίτι. Εξακολουθούν βέβαια τα παιδιά και ο άντρας μου να είναι η απόλυτη προταιρεότητά μου αλλά ήθελα και να δουλέψω. Από τη δεύτερη μέρα όμως βρήκαμε τους ρυθμούς μας και τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα. Με την καραντίνα δεν έχω πάρα πολύ κοντά τους γονείς μου αλλά δόξα τω Θεό ο Δημήτρης είναι ένας πάρα πολύ καλός μπαμπάς και του έχω πολλή εμπιστοσύνη».