Θάνος Καληώρας: «Η Τζέσυ Παπουτσή δεν πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή της»

«Έφυγε μια καλοκάγαθη ψυχή και γεννήθηκε μια υπέροχη και τρυφερή ψυχή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θάνος Καληώρας: «Η Τζέσυ Παπουτσή δεν πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή της»

Ο Θάνος Καληώρας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Τζέσυ Παπουτσή και στο εγγονάκι τους, το οποίο δεν πρόλαβε να γνωρίσει η αγαπημένη ηθοποιός πριν φύγει από τη ζωή.

Οι δηλώσεις του Θάνου Καληώρα για τη Τζέσυ Παπουτσή

«Έχω ένα εγγονάκι, γεννήθηκε λίγο μετά το θάνατο της γιαγιάς της, η Τζεσούλα μου! Τη βαφτίσαμε μαζί με τη γυναίκα μου και είμαστε πανευτυχείς πάνω σε αυτό. Δηλαδή, έφυγε μια καλοκάγαθη ψυχή και γεννήθηκε μια υπέροχη και τρυφερή ψυχή. Και βέβαια έχουν το ίδιο όνομα. Ο γιος μου ήθελε το όνομα της μητέρας του και πολύ καλά έκανε. Το βαφτιστικό όνομα είναι Γεσθημανή, αλλά λόγω του ότι είναι ευρέως γνωστό το όνομα της Τζέσυς, τη φωνάζουμε Τζέσυ.

Ο Θάνος Καληώρας πρόσθεσε επίσης: «Η Τζέσυ δεν πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή της. Δυστυχώς σε τρεις μέρες ήταν που άρχισε η περιπέτειά της όταν την πήγαμε στο νοσοκομείο και μετά για δυόμιση μήνες ήταν σχεδόν σε κώμα, δηλαδή δεν συνήλθε ποτέ. Δυστυχώς… Ενώ ήξερε ότι είναι έγκυος η νύφη της, δεν πρόλαβε να τη χαρεί, αλλά πρόλαβε να ακούσει την ευχάριστη είδηση», είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Καληώρας στο Πάμε Δανάη.

Λίγα λόγια για τον Θάνο Καληώρα

Ο Θάνος Καληώρας είναι Έλληνας ηθοποιός,γεννήθηκε στη Δράμα .

Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου ενώ ξεκίνησε αρχικά την καριέρα του από το θέατρο.

Στην τηλεόραση έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές σειρές μεταξύ των οποίων "Η έκτη εντολή", "Σταύρωση χωρίς ανάσταση", "Η Δίκη", "Ημέρες Οργής", "Παντρεμένοι Ανύπαντροι", "Καλημέρα Ζωή" και "Λόλα".

Από to 1979 υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Τζέσυ Παπουτσή, ενώ χώρισαν 10 χρόνια μετά.

Από τον γάμο τους απόκτησαν έναν γιο, τον σκηνοθέτη Γιώργο Καληώρα (γεν.1982).