Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Ζαρίφη: Η ανάρτηση για το τέλος των Roomies

«Δεν είναι αντίο είναι εις το επανιδείν»

Κατερίνα Ζαρίφη: Η ανάρτηση για το τέλος των Roomies
News 22.04.2021 19:20
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση προκειμένου να αποχαιρετήσει τις Roomies, οι οποίες θα ρίξουν αυλαία λίγο νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ευχαρίστησε τις συμπαρουσιάστριές της και εξήγησε πως μέσα από αυτή την εκπομπή κέρδισε αγάπη έγινε καλύτερος άνθρωπος.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη για τις Roomies

«Αυτές είναι οι ROOMIES. 3 γυναίκες διαφορετικές. Και τόσο ίδιες. Συγκατοίκησαν για 6 μήνες.. Και η μεσαία ανακάλυψε ότι το να ζεις με 2 ξεχωριστά πλάσματα σε κάνει να κερδίζεις στην αγάπη, στην γνώση, στην υπομονή. Στο να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Σας αγαπώ και τις 2. Και σας ευχαριστώ. Δεν είναι αντίο είναι εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Δεν με θέλουν φαίνεται στην εκπομπή της Μενεγάκη»

Το πρωί της Τετάρτης, η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και για τις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Από τη μέρα που η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το Mega, όλοι έχουν κινήσει θεούς και δαίμονες για να μάθουν ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκε στα πρώτα ήταν και αυτό της Κατερίνας Ζαρίφη, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην εκπομπή Roomies, η οποία έριξε αυλαία λίγο νωρίτερα απ' ό, τι είχε προγραμματιστεί και απαντώντας για την εκπομπή της Ελένης, είπε: «Άσε που ήρθες να με κοροϊδέψεις τώρα. Εγώ δεν έχω πρόταση, δε με θέλουν φαίνεται».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Ζαρίφη: «Σιγά σιγά θα ανοίξουν πολλά στόματα και στο χώρο της τηλεόρασης»

Κατερίνα Ζαρίφη: Άλλος άνθρωπος μετά την απώλεια των 18 κιλών

Share