Buckingham: Ζήτησε το μενού του Λευτέρη Λαζάρου από την 25η Μαρτίου

Ξετρελάθηκαν Κάρολος και Καμίλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Buckingham: Ζήτησε το μενού του Λευτέρη Λαζάρου από την 25η Μαρτίου

Απίστευτη εντύπωση φαίνεται πως έκανε το δείπνο που ετοίμασε ο Λευτέρης Λαζάρου για το δείπνο που παρατέθηκε στους προσκεκλημένους για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου, με αποτέλεσμα να το ζητήσει το Buckingham.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και ο Κάρολος με την Καμίλα, οι οποίοι απόλαυσαν ιδιαίτερη την επίσκεψή τους στην Αθήνα και φαίνεται πως οι γεύσεις που δοκίμασαν τους ξετρέλαναν.

«Ζήτησαν όλο το μενού, όχι μόνο μία συνταγή. Αυτό μας κάνει περήφανους και αν θέλετε αρεστούς γιατί χωρέσαμε όσο περισσότερη Ελλάδα μπορούσε να χωρέσει σε ένα πιάτο ή σε τέσσερα μαζί με το γλυκό.Έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα μας. Θα ανιχνεύσει τα προϊόντα μας, θα τα ξαναδιαβάσει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα», είπε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Το δείπνο του Λευτέρη Λαζάρου που ζήτησε το Buckingham

  • Πρώτο πιάτο ένα μπισκότο ζυμωμένο με μελάνι σουπιάς, κρέμα λευκού ταραμά και αυγά ψαριού.
  • Η σούπα, που είναι κακαβιά με πεσκανδρίτσα από την Εύβοια με σέλινο, μυρώνια, καυκαλήθρες και λάδι Καλαμάτας.
  • Το δεύτερο πιάτο κιμάς γαρίδας σε ζωμό θαλασσινών τυλιγμένος σε φύλλο λάχανου αρωματισμένος με κιτρινόριζα και κρόκο Κοζάνης.
  • Στην συνέχεια οι καλεσμένοι θα γεύτηκαν φιλέτο χριστόψαρου με πουρέ από χειμωνιάτικες ρίζες και τοματίνια Κρήτης.
  • Το επιδόρπιο με προϊόντα της ελληνικής γης, είχε λευκή σοκολάτα και μαστίχα Χίου και κρέμα αρωματισμένη με μπαχαρικά με φιστίκια Αιγίνης.

Η συνάντηση της Ελισάβετ με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ μετά την κηδεία του Φίλιππου

Από τη μέρα που έγινε η κηδεία του Φίλιππου, η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει μπει σε σκέψεις σχετικά με το μέλλον της βασιλικής οικογένειας και έτσι, συγκάλεσε μία συνάντηση με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ, τους δύο επόμενους στη διαδοχή.

Η Βασίλισσα φαίνεται έτοιμη να παραδώσει το στέμμα της στον γιο της και έτσι θέλησε να μιλήσει με τον ίδιο καθώς και με τον εγγονό της, τον πρωτότοκο γιο του Καρόλου προκειμένου να ρυθμίσουν το μέλλον της οικογένειας. Μάλιστα, ο φακός την απαθανάτισε στην πρώτη της βόλτα χωρίς τον αγαπημένο της.

Κάρολος κηδεία Φίλιππου

Σύμφωνα με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, η Ελισάβετ έχει σκοπό να παραιτηθεί από τον θρόνο της, στις 21 Απριλίου, ανήμερα των γενεθλιών της.