Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον και του Ουίλιαμ μετά την κηδεία του Φίλιππου

Επισκέφθηκαν αεροπορική μονάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον και του Ουίλιαμ μετά την κηδεία του Φίλιππου

Σχεδόν μία εβδομάδα πέρασε από τη μέρα που έγινε η κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου και η Κέιτ Μίντλετον, μαζί με τον σύζυγό της, Ουίλιαμ, πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση σε μία μονάδα αεροπορίας.

Συγκεκριμένα, οι Δούκες του Κέιμπριτζ επισκέφθηκαν την μονάδα της Raf και μίλησαν με τους εργαζόμενους. Με την επίσκεψή τους εκεί απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα Φίλιππο που ήταν προστάτης του Air Training Corps.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν έβγαλε τα μαύρα ρούχα, καθώς το παλάτι εξακολουθεί να βρίσκεται σε πένθος, ωστόσο το look που επέλεξε ήταν όπως πάντα πολύ κομψό. Λόγω του πένθους άλλωστε δεν έγιναν και εορτασμοί για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Κέιτ Μίντλετον εμφάνιση

Η συνάντηση της Ελισάβετ με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ μετά την κηδεία του Φίλιππου

Από τη μέρα που έγινε η κηδεία του Φίλιππου, η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει μπει σε σκέψεις σχετικά με το μέλλον της βασιλικής οικογένειας και έτσι, συγκάλεσε μία συνάντηση με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ, τους δύο επόμενους στη διαδοχή.

Η Βασίλισσα φαίνεται έτοιμη να παραδώσει το στέμμα της στον γιο της και έτσι θέλησε να μιλήσει με τον ίδιο καθώς και με τον εγγονό της, τον πρωτότοκο γιο του Καρόλου προκειμένου να ρυθμίσουν το μέλλον της οικογένειας. Μάλιστα, ο φακός την απαθανάτισε στην πρώτη της βόλτα χωρίς τον αγαπημένο της.

Κάρολος κηδεία Φίλιππου

Σύμφωνα με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, η Ελισάβετ έχει σκοπό να παραιτηθεί από τον θρόνο της, στις 21 Απριλίου, ανήμερα των γενεθλιών της.