Stan: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύντροφο του με αφορμή την επέτειο τους

Είναι μαζί 2 χρόνια και την έχουμε δει ελάχιστες φορές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Stan: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύντροφο του με αφορμή την επέτειο τους

Μπορεί ο Stan να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα social media, ωστόσο είναι φουλ ερωτευμένος με την επί δυο χρόνια κούκλα σύντροφο του.

Ο τραγουδιστής έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Βέρας Σωτηροπούλου, με την οποία κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, αφού δεν θέλουν να τραβούν σχόλια και αδιάκριτα βλέμματα.

Την περασμένη ωστόσο Τετάρτη, ο Stan στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με την σύντροφο του, θέλοντας να ευχηθεί για την επέτειο τους.

«It takes 2 hands to clap», έγραψε χαρακτηριστικά τη λεζάντα της ανάρτησής του, ο τραγουδιστής που μπήκε στην Ακαδημία του House of Fame.

Stan σύντροφος

Πριν λίγους μήνες δημοσιεύματα ήθελαν τον Stan α χωρίζει

Φήμες ήθελαν τον αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή να έχει χωρίσει με τη σύντροφο του, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο ίδιος το διέψευσε σε συνέντευξη του στο Πρωινό.

Ο λόγος για τον ΣΤΑΝ, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σύντροφό του, με την οποία τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Είμαστε μια χαρά. Μη μας ματιάσετε», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σχετικά με τα unfollow είπε: «Αφήστε τα αυτά, είναι ψέματα και τέτοια».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε παραλίγο να τον βλέπαμε κριτή στο J2US, «Συζητάγαμε πριν από αρκετό καιρό για ένα talent show με τον Νίκο Κοκλώνη για κριτής, αλλά τελικά δεν τα βρήκαμε. Για το J2US» δήλωσε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο Σπύρο Κεραμίδα.

TAGS