Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παύλος Χαϊκάλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τρακάρισμα

Τι απάντησε για την ανασφάλιστη μηχανή

Παύλος Χαϊκάλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τρακάρισμα
News 23.04.2021 10:52
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστό πως ο Παύλος Χαϊκάλης ενεπλάκη σε ένα τρακάρισμα, και μάλιστα το όχημα του ηθοποιού ήταν ανασφάλιστο. Σε δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό, ο Παύλος Χαϊκάλης θέλησε να απαντήσει και να εξηγήσει τι συνέβη.

Όπως είπε στον Τάσο Τεργιάκη, η μηχανή του ήταν σταθμευμένη όταν μία κυρία έπεσε πάνω της, ενώ την ίδια στιγμή επιβεβαίωσε το ότι η μηχανή ήταν ανασφάλιστη. Ο ηθοποιός βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των εξελίξεων μετά τις κατηγορίες που δέχθηκε για παρενοχλήσεις.

Οι δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη για το τρακάρισμα

«Έπεσε μια κυρία πάνω στη μηχανή μου, δεν έφταιγα εγώ σε κάτι. Ήταν σταθμευμένη η μηχανή, έλειπα εγώ. Ήταν ανασφάλιστη. Μεσολάβησε ένας χρόνος από τη μία ασφαλιστική στην άλλη, έγινε παρεξήγηση και δεν έγινε ασφάλεια κι εγώ είχα μείνει ότι έχει γίνει ασφάλεια. Το ποσό της ασφάλειας είναι 63 ευρώ. Δεν ήταν από σκοπού να μην ασφαλίσω ένα μηχανάκι. Σήμερα ασφαλίστηκε και τελείωσε η ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.

«Τι να πω; Η βλακεία είναι ανίκητη»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Dot, για τις καταγγελίες που έχουν γίνει κατά γνωστών ηθοποιών. Μεταξύ άλλων, σχολίασε και τη δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη “αρσενικά παλιάς ντροπής”.

«Ταυτίζομαι με τα λόγια του Σωτήρη Τσαφούλια. Θα έπρεπε να διδάσκονται στο σχολείο. Θα ήθελα να πω ότι τα ονόματα των ανθρώπων που έχουν αυτήν τη στιγμή καταγγελίες στην πλάτη τους θα είναι πολύ μικρά στον χώρο του θεάτρου και στον χώρο της υποκριτικής ή στη συνείδηση του κόσμου σε σχέση με αυτούς που βγήκαν και τους κατήγγειλαν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άνθρωποι του θεάτρου».

Και συνέχισε: «Δεν ξαφνιάστηκα με τις καταγγελίες γιατί ήξερα δυο περιστατικά, αλλά ήμουν πολύ μικρός. Το ένα έχει βγει η Ευδοκία Ρουμελιώτη και το έχει πει δημόσια. Η πρώτη παράσταση που είχα κάνει ήταν με την Ευδοκία. Έχω να πω ένα τεράστιο συγνώμη, γιατί είχα μάθει εντελώς διαφορετικά τον τρόπο και νόμιζα ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που πίστευα ότι λύθηκε κιόλας. Και το δεύτερο έχει βγει η ιστορία, αλλά η κοπέλα δεν είναι πια στον χώρο του θεάτρου».

«Θα συμφωνήσω με τη γυναίκα που με πήρε από το χέρι και ζήσαμε μαζί έξι χρόνια, την Έλενα Ακρίτα που είπε “αρσενικά παλιάς ντροπής”… Με τον άνθρωπο αυτόν έχουμε συνεργαστεί κιόλας. Τι να πω; Η βλακεία είναι ανίκητη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παύλος Χαϊκάλης: «Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει κάποια καταγγελία εις βάρος μου»

Αλέξανδρος Πέρρος: Έξαλλος με τον Παύλο Χαϊκάλη - «Από την παλιά κοπή προσπαθούμε να γλιτώσουμε»

Share