Κώστας Τσουρός: «Δεν θα πήγαινα σε ζώνη απέναντι από την Ναταλία Γερμανού»

Η απάντησή του για τη μεταγραφή του στο Mega

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: «Δεν θα πήγαινα σε ζώνη απέναντι από την Ναταλία Γερμανού»

Μέσα από δηλώσεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Πρωινό, ο Κώστας Τσουρός θέλησε να απαντήσει στις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στο Mega, τονίζοντας πως δε θα αναλάμβανε εκπομπή απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στο Καλύτερα δεν γίνεται και όπως εξήγησε στις δηλώσεις του έχει ενεργό συμβόλαιο με τον ALPHA.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για το ενδεχόμενο να βρεθεί απέναντι από την Ναταλία Γερμανού

«Έχω ενεργό συμβόλαιο με τον Alpha μέχρι το καλοκαίρι. Δεν ισχύει το δημοσίευμα κι απόρησα όταν το διάβασα, γιατί όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα σε ζώνη απέναντι από την εκπομπή που εργάζομαι σήμερα και τη Ναταλία Γερμανού», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα άφηνα την Γερμανού αν μου γινόταν πρόταση για δική μου εκπομπή»

Στην εκπομπή After Dark, βρέθηκε καλεσμένος πριν από λίγο καιρό ο Κώστας Τσουρός ο οποίος μίλησε για τη μετάβασή του από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία, αλλά και για την Ναταλία Γερμανού

«Έχω σκεφτεί ότι ίσως δεν έπρεπε να φύγω από την ενημέρωση αλλά μετά από τόσα χρόνια στην ψυχαγωγία νομίζω έκανα καλά αλλά θέλω να πιστεύω ότι η ενημέρωση είναι κάπου εκεί και με περιμένει… Ίσως κάποια στιγμή επιστρέψω», ανέφερε αρχικά.

Ενώ, συνέχισε για την Ναταλία Γερμανού: «Θα άφηνα το “Καλύτερα δε γίνεται” αν μου γινόταν πρόταση για δική μου εκπομπή. Η Ναταλία ξέρει ότι ο μόνος λόγος που θα την άφηνα θα ήταν για να κάνω κάτι δικό μου. Το ξέρει αυτό, της το έχω πει».

«Αγαπάω πολύ τη Φαίη, την λατρεύω, της οφείλω πολλά αλλά επειδή θέλω να είμαι ήρεμος το ΣΚ θα πω Ναταλία Γερμανού», αποκάλυψε αν είχε να διαλέξει ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες.

Ωστόσο, συγκλονίζει η αποκάλυψη που έκανε για την στιγμή που ντόμπερμαν τον κατασπάραξε και πήγε στο νοσοκομείο.