Χρήστος Λούλης: «Ο γιος μου κόλλησε κορωνοϊό στα γυρίσματα του My Greece»

«Είναι 9,5 ετών»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χρήστος Λούλης: «Ο γιος μου κόλλησε κορωνοϊό στα γυρίσματα του My Greece»

Ο Χρήστος Λούλης, ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Mega Σιωπηλός Δρόμος, βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο του, ο οποίο κόλλησε κορωνοϊό στα γυρίσματα του My Greece.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Λούλη για τον κορωνοϊό

«Πέρασε ο γιος μου κορονοϊό που είναι 9,5 ετών. Πήγαμε οικογενειακώς στο My Greece για το γύρισμα στην Ευρυτανία. Θεώρησα ότι είναι ένα δώρο από τον Θεό να φύγουμε και να πάμε μια εκδρομή. Και μας είπαν μετά ότι υπήρχε κρούσμα, και κάναμε τεστ και ο μικρός βγήκε θετικός. Ήμουν ψύχραιμος. Μάλλον μετά το κόλλησε και η Έμιλυ, αλλά δεν έκανε τεστ.

Εγώ και η μικρή ήμασταν μόνοι μας σε ξεχωριστά δωμάτια, όλη μέρα με μάσκες και τρώγαμε μόνοι μας. Κοιμόμουν μόνος μου αλλού. Όλη την ημέρα είχα ανοιχτά παράθυρα, είχαμε ξεπαγιάσει. Και δεν κολλήσαμε. Εγώ έκανα κάθε δύο ημέρες τεστ και δεν το κόλλησα. Το δύσκολο ήταν να απαγορεύσεις στην μικρή που είναι 5,5 ετών να παίζει με τον αδερφό της.

Κάτσαμε μέσα τις 2 εβδομάδες που πρέπει, και εφόσον εγώ έβγαινα αρνητικός στα τεστ, δεν χρειάστηκε να σκεφτώ κάτι άλλο. Η πανδημία μας ξεπερνάει. Προσπαθούμε να περπατήσουμε σε ένα σκοινί και από κάτω μας πετούν ακόντια με φωτιά. Αν προσπαθήσεις να δουλέψεις, είναι πάρα πολύ ρευστά τα πράγματα», σχολίασε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Όσοι φέρονται άσχημα πρέπει να στηλιτεύονται»

Ο Χρήστος Λούλης παραχώρησε συνέντευξη στο Secret και στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν ξεσπάσει στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής, ενώ είχε κάνει λόγο και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός πρωταγωνιστείς συμμετέχει φέτος στη νέα σειρά του MEGA, «Σιωπηλός δρόμος» και έτσι μίλησε και για αυτήν του την επιστροφή στην τηλεόραση.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι σε αυτή τη δουλειά, πρόκειται για ένα πολύ καλό σενάριο, τα επεισόδια δεν είναι πολλά ώστε να τα κυνηγάμε να προλάβουμε. Είναι μια σειρά με αρχή μέση τέλος που δεν κάνει κοιλιέ. Μια παραγωγή που θα φέρει νέα εποχή στην ελληνική μυθοπλασία. Κάτι που έχω χρόνια να δω στην ελληνική τηλεόραση.

Έχω αρνηθεί πολλές φορές προτάσεις επειδή ήμουν τόσο απορροφημένος στο θέατρο, το οποίο αναδεικνύει πιο πολύ αυτό που θέλουμε να βγάλουμε, η τηλεόραση δεν έχει την πολυτέλεια να το κάνουμε αυτό. Όταν πρέπει να παίξει τέσσερα πέντε επεισόδια τη βδομάδα όλοι τρέχουν να προλάβουν. Στο θέατρο επειδή είναι πιο φροντισμένες οι δουλειές.

Και εγώ και γυναίκα μου κάναμε πολύ θέατρο και δεν μας λείψανε τα χρήματα, άλλωστε δεν είχαμε μάθει στα πολλά. μπορούσαμε να ζούμε με τις δουλειές μας. Δεν θα επέλεγα ποτέ για κάποια λεφτά παραπάνω να κάνω κάτι που δεν θα μου άρεσε. Είμαι 45 και δεν έχω μάθει στα πολλά. Αν είχα μάθει στα πολλά θα έκανα κάθε χρόνο τηλεόραση.

Αναφορικά με την καραντίνα δήλωσε: «Το αντιμετωπίζουμε πάρα πολύ δύσκολα… Και μόνο ότι έχουμε δυο παιδιά 9 και 5μιση όλοι μέρα σπίτι και εμείς πρέπει να δουλέψουμε ή να διαβάσουμε η δεν μπορούμε να δούμε φίλους. Καταλαβαίνω πως είναι τρομερά ψυχοφθόρο» εξηγεί και τονίζει πως δεν φοβάται τόσο για εκείνον όσο για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. «Ανησυχώ πιο πολύ για τους γονείς μου και για τους μεγάλους ανθρώπους. Έχω γνωστούς που μπήκαν στο νοσοκομείο και δεν ξαναβγήκαν. Είναι άσχημο η ανθρωπότητα να πηγαίνει στον Άρη και την ίδια στιγμή να φοβάσαι να αγκαλιάσεις τον άλλον».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες: «Χαίρομαι γιατί κάτι μπορεί να αλλάξει, είμαι οπαδός της αλλαγής. Όσοι φέρονται άσχημα πρέπει να στηλιτεύονται. Βέβαια έχω πέσει και από τα σύννεφα γιατί δεν περίμενα τέτοιες συμπεριφορές. Και εύχομαι όλο αυτό να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους από άλλους χώρους να διεκδικήσουν μια αξιοπρέπεια στη δουλειά τους. Ξέρετε κάτι; Κάποιοι νομίζουν πως λόγω της επιτυχίας τους ανήκει ο κόσμος όλος και ότι μπορούσαν να αφήσουν τον εαυτό τους να συμπεριφέρεται πιο ελεύθερα. Ένοιωθαν αδιάβλητοι, ότι δεν τους ακουμπά τίποτα οπότε από μόνο του αυτό είναι ενάντια στην ίδια την τέχνη. Δεν λέγεσαι καλλιτέχνης όταν έχεις δύναμη στην ύπαρξη του άλλου».