Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Λούλης για Λιγνάδη: «Υπήρχαν φήμες ότι του άρεσαν πράγματα εκτός κανονικότητας»

«Δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι είναι κάτι τόσο κολάσιμο»

Λούλης για Λιγνάδη: «Υπήρχαν φήμες ότι του άρεσαν πράγματα εκτός κανονικότητας»
News 22.02.2021 11:40
Από Ελένη Ζουγανέλη

O Χρήστος Λούλης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις γύρο από την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως υποστήριξε, γνώριζε κάποια πράγματα από αυτά που ακουγόντουσαν στο χώρο του θεάτρου, όμως δεν μπορούσε να διανοηθεί τι ακριβώς συμβαίνει.

«Δεν μπορώ να διαβαθμίσω τα συναισθήματά μου. Το πρώτο που μου έρχεται είναι ένα μούδιασμα. Οι μαρτυρίες που έχουν βγει στην επιφάνεια είναι ανατριχιαστικές. Υπήρχαν κάποιες φήμες ότι του αρέσουν, πώς να το πω… εκτός κανονικότητας πράγματα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ τον βαθμό.

Ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης υπάρχει αυτό με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας. Δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι είναι κάτι τόσο κολάσιμο», ανέφερε ο Χρήστος Λούλης.

Δημήτρης Λιγνάδης: Το ένταλμα αναφέρει ότι έχει σχεδιάσει και άλλες παρόμοιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων

Το ένταλμα των δικαστικών αρχών για τη σύλληψή του Δημήτρη Λιγνάδη φαίνεται να είναι «καταπέλτης» και τα όσα αναφέρουν είναι σοκαριστικά.

Ο κατηγορούμενος φορώντας χειροπέδες οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας για λιγότερο από μια ώρα.

Συνοδευόμενος από το δικηγόρο του ζήτησε να λάβει γνώση της δικογραφίας αλλά και προθεσμία για να προετοιμάσει τους υπερασπιστικούς του ισχυρισμούς. Μέχρι την απολογία του, ο κατηγορούμενος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου θα παραμένει υπό κράτηση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Ωστόσο, τα όσα αναφέρονται στο ένταλμα που εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές για τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη – ηθοποιό σοκάρουν και καταδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό και την ισχύ του αποδεικτικού υλικού που έχει συγκεντρώσει η εισαγγελία σε βάρος του σκηνοθέτη. Πρόκειται για καταθέσεις μαρτύρων αλλά και για τις μηνύσεις των θυμάτων που «έκαψαν» τον κατηγορούμενο.

 Δημήτρης Λιγνάδης ένταλμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ένταλμά τους οι δικαστικές αρχές επικαλούνται σοβαρές ενδείξεις ότι ο κατηγορούμενος έχει σχεδιάσει και άλλες παρόμοιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων πέραν αυτών για τις οποίες έχει καταμηνυθεί, ότι υφίστανται σοβαρές ενδείξεις ενοχής για τέλεση βιασμών από τον ίδιο κατά συρροή και μάλιστα με τα θύματα να βρίσκονται σε ιδιαίτερα ευαίσθητη ηλικία.

Επίσης στο ένταλμά τους οι δικαστικές αρχές κάνουν λόγο για συστηματική προσέγγιση των θυμάτων από τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη με καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης και με εκμετάλλευση της επαγγελματικής ιδιότητας του. Επιπλέον στο ένταλμα κατά τις ίδιες πληροφορίες γίνεται λόγος για άσκηση βίας από τον Δ. Λιγνάδη, ο οποίος κατά τις δικαστικές αρχές οδηγούσε τα θύματά του σε κατάσταση αναισθησίας ή ανικανότητας.

Τα θύματα ήταν κυρίως αλλοδαποί και ανήλικοί ενώ ο θύτης τους, ήτοι ο κατηγορούμενος εμφάνιζε, σύμφωνα με το ένταλμα εμμονή και εγκληματική ροπή για πολλά έτη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Λιγνάδης: Η αντίδρασή του όταν του πήραν το κινητό

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια»

Share