Βασίλειος Κωστέτσος: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του

«Το ξέρω ότι σε πίκρανε η λαμπερή ζωή που διάλεξα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασίλειος Κωστέτσος: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του

Τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλειος Κωστέτσος, καθώς έχασε την μητέρα του, με τον ίδιο να προχωρά σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, λίγες ώρες μετά το θάνατό της, δημοσίευσε φωτογραφίες της μητέρας του, τονίζοντας πως πάντα ήταν αντιστάρ και για τον πόσο τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.

Η ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου για τον θάνατο της μητέρας του

Ο Βασίλειος στην λεζάντα έγραψε: «Το ξέρω ότι σε πίκρανε η «Λαμπερή ζωή που διάλεξα»…& διέπρεψα….!που πάντα ήσουν μια αντιΣταρ! Με γυρισμένη την πλάτη στους κόλακες….& όλοι αυτοί που με «ρούφηξαν»….& εσυ! Εσυ!….το καταλάβαινες και τα υπόμενες…..κρατώντας τα μέσα σου….στηρίζοντας με με Όμως ΠΑΝΤΑ!…. Στην φωτο με την Αγαπημένη σου Λιντα Εβαντζελίστα την μοναδική που δέχτηκες με θαυμασμό να σταθεί δίπλα σου.

Στήριγμα μας….έφυγες! Έφυγες…..έφυγες….! Ήθελες να φύγεις στο Ατελιέ που αγάπησες λάτρεψες δημιούργησες….& δεν μπόρεσες…και μακριά του έφυγες Μεγάλη Κυρία της Μόδας».

Βασίλειος Κωστέτσος ανάρτηση για θάνατο της μητέρας του

Ο Βασίλειος Κοστέτσος είχε αποκαλύψει και την ασθένεια που παλεύει η μητέρα του

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, μιλώντας στην ON TIME και την Σπυριδούλα Τριάντου, έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση για την μητέρα του, η οποία υπέφερε από την ασθένεια ALS.

"Στις 11 Μαΐου, μετά την καραντίνα, όπου δεν την βλέπαμε, αλλά της μιλούσαμε από μακριά και μας έλεγε πως είναι καλά για να μη μας στεναχωρήσει, πάθαμε σοκ", εξομολογείται ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Η ασθένεια ALS είναι μια νευρολογική πάθηση που προκαλεί μυϊκή αδυναμία, αναπηρία και τελικά θάνατο.

"Πριν από τρία χρόνια την πήγα για εξετάσεις γιατί άρχισε ανάποδα σε μας. Ξεκίνησε από τη φωνή και όχι από το περπάτημα. Δεν μπορούσε να μιλήσει, να φάει. Μας είπαν πως είναι κάποια μικρά εγκεφαλικά, να πάει χάπια και εντάξει. Ο καιρός περνούσε και δεν μπορούσε να καταπιεί."