Γρηγόρης Πετράκος για την Θεοφανία Παπαθωμά: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά και κάτι ακόμα πιο βαθύ»

Περιέγραψε πως βρεθήκανε για πρώτη φορά!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γρηγόρης Πετράκος για την Θεοφανία Παπαθωμά: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά και κάτι ακόμα πιο βαθύ»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε στην κάμερα του Pop up και μέσα σε όλα αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν με τη σύζυγό του, Θεοφανία Παπαθωμά.

Ο γνωστός καλλιτέχνης εξομολογήθηκε πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και πως η γνωριμία του με την ηθοποιό ήταν μοιραία, ενώ στο μεταξύ η ίδια πριν λίγο καιρό τον υπερασπίστηκε δημόσια, μετά τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει με τις δηλώσεις του.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου για την Θεοφανία Παπαθωμά

“Η Θεοφανία είχε έρθει μαζί με μία παρέα στον κάτω όροφο που ήταν εστιατόριο, στον πάνω χώρο που ήταν μουσική σκηνή εμείς τραγουδούσαμε, χωρίς να ξέρει ότι επάνω κάποιος τραγουδάει. Ανέβηκε να πάει στην τουαλέτα και βρέθηκε ξαφνικά μέσα σε ένα live. Έμεινε εκεί στην πόρτα, γιατί ήταν γεμάτος ο χώρος, μέχρι να γίνει το πρώτο χειροκρότημα. Άκουσε ένα τραγούδι, κατά τύχη το αγαπημένο της, ποια τύχη δηλαδή, αυτά πιο μοιραία δεν γίνονται…

Κατεβαίνοντας είπε στην παρέα της να έρθουν επάνω και είδαν όλο το live. Μετά, περνώντας που είπε δύο κουβέντας, “συγχαρητήρια”… Με κοίταξε, την κοίταξα και καταλάβαμε. Μετά έψαξα εγώ να τη βρω και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά και κάτι ακόμα πιο βαθύ. Μέσα σε τρεις μήνες, που δεν συναντηθήκαμε πολύ γιατί εγώ με το που τη γνώρισα έφυγα στη Ρόδο για σεζόν, ήδη ξέραμε ότι θα μείνουμε μαζί.

Εμένα που στα προηγούμενα χρόνια ποτέ δεν μου είχε περάσει η ιδέα να κάνω παιδιά, γνωρίζοντας τη Θεοφανία μου ήρθε απολύτως φυσικό να κάνουμε παιδιά. Και με το που τα κάναμε ήταν μου ήταν απολύτως φυσικό να αφοσιωθώ σε αυτά”.

Γρηγόρης Πετράκος για Θεοφανία Παπαθωμά

Θεοφανία Παπαθωμά: Η απάντηση της για τις αιχμές στον Γρηγόρη Πετράκο - "Εμένα μου φαίνεται αστείο..."

Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2 night show και μίλησε μεταξύ άλλων για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενα του συζύγου της Γρηγόρη Πετράκου για τον κορωνοϊό.

«ο Γρηγόρης έκανε μια έρευνα, δημοσίευσε κάποια επίσημα στατιστικά στοιχεία και κάποιες γνωματεύσεις γιατρών ειδικών. Έκανε μια αναδημοσίευση στην ουσία, δηλαδή δεν είπε κάτι δικό του. Οπότε όλος αυτός ο ντόρος, πραγματικά, εμένα μου φαίνεται λίγο αστείος. Όλο αυτό το ανάθεμα».

«Ο Γρηγόρης φοράει την μάσκα εκεί που πρέπει, αλλά το να μη θες να πας εκεί που φοράνε μάσκα και να κάθεσαι σπίτι σου για να μην την φορέσεις, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Δεν είπε ποτέ ότι πάει στα μέρη που φοράνε μάσκα και αυτός δεν την φοράει. Αυτό παρερμηνεύτηκε λίγο γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα» πρόσθεσε η ηθοποιός. «»Δεν είπε καμία δική του θεωρία. Ήταν τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΔΥ και το CDC». Δεύτερο "άκυρο" στον Γρηγόρη Πετράκο - Μετά τον ALPHA του ματαίωσαν και άλλη συνέντευξη