Αφροδίτη Γραμμέλη: «Περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό από τον Χάρη Βαρθακούρη για το Big Brother»

Αυστηρή στις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γραμμέλη: «Περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό από τον Χάρη Βαρθακούρη για το Big Brother»

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark ήταν το βράδυ της Παρασκευής η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα και ξεκαθάρισε πως περίμενε ένα πιο εντυπωσιακό παρουσιαστή από τον Χάρη Βαρθακούρη για το Big Brother.

Αφορμή για το σχόλιό της αυτό στάθηκε μία ερώτηση που της έκανε ο Θέμης Γεωργαντάς σχετικά με το πρόσωπο που θεωρεί πως είναι υπερεκτιμημένο στην τηλεόραση.

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη για το Big Brother και τον Χάρη Βαρθακούρη

«Θα πω Χάρης Βαρθακούρης. Θεωρώ ότι ο Χάρης, δεν θέλω να τον αδικήσω γιατί είναι πολύ νέος, πρέπει να δουλέψει λίγο περισσότερο από όσο κάποιοι άλλοι.

Εγώ δηλαδή περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό στο Big Brother. Θεωρώ ότι καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες αλλά δεν με εξέπληξε όσο θα περίμενα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πριν λίγο καιρό στην ίδια εκπομπή ο Χάρης Βαρθακούρης είχε αποκαλύψει τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν όσο παρουσίαζε το ριάλιτι.

Σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ ο Τάσος Τρύφωνος για την παρουσίαση του Big Brother

Σύμφωνα με την εκπομπή Έλα χαμογέλα, ο Τάσος Τρύφωνος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ για να παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο του Big Brother που επιστρέφει με το trailer να είναι ήδη στον αέρα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος" συνεχίζει τη συνεργασία με τον κανάλι του Φαλήρου, το οποίο όπως φαίνεται σκέφτεται να βρίσκεται στο τιμόνι του παρουσιαστή του ριάλιτι.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την δημοσιογράφο Ναταλία Ανδρικοπούλου ο ΣΚΑΙ σκέφτεται να είναι δίδυμο με τον Γιώργο Τσαλίκη και ο Τάσος Τρύφωνος να είναι σε ρόλο σχολιαστή.